Top 10 hondenspeelgoed

Geplaatst op april 23, 2020 in Honden

Wij hebben een top 10 hondenspeelgoed samengesteld in willekeurige volgorde. Hondenspeelgoed is natuurlijk erg belangrijk is voor uw hond. Een hond vindt het leuk om iets met zijn baasje te doen! Met het juiste speelgoed kan uw hond zich uren vermaken. Een hond die zich goed vermaakt zal zich gezonder en fitter gaan voelen. Er zijn veel verschillende soorten hondenspeelgoed te koop. Het advies is wel om meerdere speeltjes aan te schaffen zodat uw hond zich niet snel verveelt.

Hondenspeedgoed Top 10

1. Nina Ottosson Dog Twister


Nina Ottosson Dog Twister Purple is een leuk en uitdagend hondenspel. De hond moet de snoepjes vinden door de schijven heen en weer te schuiven. Het spel kan nog uitdagender gemaakt worden door de schijven met pluggen vast te zetten.

* Leuk en uitdagend spel voor honden
* Gemakkelijk schoon te maken met warm water en (milde) zeep

2. INTERACTIVE FETCH'N TREAT


De AFP Interactive Fetch'N Treat is een uitdagend balspel voor jouw hond. Tegelijkertijd wordt jouw hond met het speelgoed beloont door voeding. Dit hondenspeelgoed zorgt voor urenlang speelplezier.

3. Buster activity mat starter set


De Buster Activity Mat levert veel speelplezier op voor jou en je hond. Aan het kleed kun je diversen stoffen speelactiviteiten bevestigen. In de stoffen speelactiviteiten kun je vervolgens de favoriete snoepjes van jouw hond verstoppen.

4. Zogoflex Toppl Treat ToyToppl is vulbaar speelgoed voor uw hond in een speels en uitdagend design. Ook zonder dat de Toppl gevuld is met snacks is het te gebruiken als kauw- of apporteerspeelgoed dat drijft op het water.

5. Holt Games - TortugaHolt Games - Tortuga is een spelletje dat de hersens van jouw huisdier aan het werk zet! Dit leuke huisdierenspel is voor een beginnende speler. Jouw huisdier moet de zeshoek naar achteren schuiven en vervolgens draaien om de snoepjes te vinden. Spelen en ontdekken maar!

6. Trixie Dog Activity Memory Trainer


De Memory Trainer Strategy Game van Trixie is een interactief voerspel voor uw hond. Het principe van dit spel is eenvoudig: door op de knop te drukken, komen er traktaties vrij. Is uw hond klaar voor een nieuwe uitdaging? Leg dan de knop eens in een andere kamer, in de tuin of hang deze met behulp van de zuignap aan het raam.

7. iFetch FrenzyDe iFetch Frenzy is een interactief ballenspel voor uw kleine hond. Voor dit spel heeft u geen batterijen of stroom nodig. De ballen worden niet gelanceerd maar rollen door de zwaartekracht vanzelf uit één van de drie openingen van de Frenzy.

8. Petsafe automatic ball launcher


Houdt jouw hond ook zo van apporteerspelletjes? Dan is dit apparaat de ideale speelkameraad voor hem. Gooi een tennisbal in de launcher en de bal wordt weggeschoten. Leer jouw hond hoe hij zelf de ballen in de launcher kan stoppen en hij heeft uren speelplezier!

9. Adori HondenzwembadLekker badderen en spelen in de warme zomerdagen. Niet alleen wij mensen kunnen in de zomer wel wat afkoeling gebruiken, ook onze viervoeters vindt het heerlijk om af te kunnen koelen. Met het Hondenzwembad van Adori heeft jouw hond veel speelplezier.

10. iDog MidiDe iDog Midi is een handige instelbare automatische ballenwerper voor uw hond. Deze ballenwerper is in te stellen op vier verschillende afstanden, te weten 3, 6, 12 of 15 meter. Daarnaast wordt deze ballenwerper geleverd met handige afstandsbediening.