Service
Winkelwagen
Menu

ZenPet Pro Collar

Kies je product (6 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 33,40
(€ 33,40 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    ZenPet Pro Collar

    De ZenPet Pro Collar is een comfortabele opblaasbare recovery kraag voor je hond of kat. De kraag is verkrijgbaar in zes verschillende maten. Daarnaast is de hoes om de opblaasbare kraag gemaakt van duurzaam, lichtgewicht en ademende stof. Jouw hond of kat kan de kraag dus niet snel kapot krabben. Verder kun je de kraag ook gewoon wassen in de wasmachine. De kraag blokkeert het zicht van jouw hond of kat niet. De ZenCollar wordt op zijn plaats gehouden door de halsband van je huisdier door de drie binnenste ringen van de ZenCollar te steken. Houd er rekening mee dat de ZenPet Pro Collar jouw huisdier niet volledig beschermt; sommige gebieden, zoals de poten en voetjes van jouw huisdier, kunnen in sommige gevallen nog steeds bereikt worden.

    Maten

    Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor je huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het beste kunt opmeten.

    Welke maat heeft mijn hond nodig?
    Maat Nekomvang Ras
    XS < 15 cm Kittens & katten, yorkshire terrier, chihuahua, mini pinscher
    S 15 - 25 cm Katten, shih tzu, maltezer, Australische silkyterriër, jack russel, sheltie
    M 25 - 33 cm Mopshond, boston terrier, spaniel, beagle, basenji, Franse bulldog
    L 33 - 45 cm Border collie, Australian shepherd, bulldog, basset hond, harrier, coonhound, boxer
    XL 45 - 66 cm Rhodesian ridgeback, labrador, golden retriever, rottweiler
    XXL > 56 cm Duitse dog, mastiff, newfoundlander, Berner sennenhond

    Wat als de ZenPet Pro Collar niet past?

    Let op, omdat wij vaak nog geconfronteerd worden met producten die vies en/of gedragen zijn retour ontvangen, hanteren wij de volgende regels voor het passen en/of terugsturen van de ZenPet Pro Collar. Indien de medewerker van Medpets opmerkt dat de ZenPet Pro Collar vies, bevlekt, gedragen, vies ruikt, dierenhaar bevat of na gebruik gewassen is, behoudt deze zich het recht voor om je geld niet terug te storten op jouw rekening. Ook zullen wij de ZenPet Pro Collar dan niet weer terug naar je sturen, het product komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel).

Andere klanten kochten ook

ZenPet Pro Collar ervaringen
  • Waardeloos
    Door Rob G, woensdag 17 april 2024

    Kat had hem binnen twee seconden af, waardoor hij zijn wonden kon open krabben. Voor kater veel te klein. Luchtband zelf was erg klein in omvang.

  • niet geschikt voor wond aan achterpoot
    Door Jessica, dinsdag 26 maart 2024

    Ik had deze besteld in maat S met de gedachte dat mijn kat die om kan. En dat is ook zo, qua hals omvang. Maar hij is geopereerd aan zijn achter knie. En bij die wond kan hij met deze kraag nog gewoon bijkomen. Ik denk dat deze kraag alleen geschikt is voor buikwonden... of bij een klein hondje met een ander model dan mijn Maine Coon van 8 kg.

  • Super
    Door Aleta, zaterdag 18 november 2023

    Deze kraag is veel handiger dan die plastic kappen. Hij kan eten en drinken met dat ding om en heerlijk slapen (zijn eigen nekkussen hihi)

  • Zet de kraag maar op!
    Door André, vrijdag 14 juli 2023

    Prima product, heeft bij onze hond uitstekend gewerkt. Beter dan een grote kap over je hoofd. Een aanrader!

  • Kraag werkt totaal niet
    Door John, donderdag 29 december 2022

    In een woord waardeloos. Kraag werkt totaal niet bij een kat. Ondanks extra tuigje had ze 'm binnen 5 minuten af. Als je kat een ooroperatie heeft ondergaan en ze mag niet krabben, deze kraag niet kopen. Als je kat zich aan deze kraag ontworstelt (gewoon achterpoten er tegen en duwen) schaaft ie over het oor en opent de wond opnieuw.