Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Fish4Dogs Superior Puppy Complete

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Fish4Dogs Superior Puppy Complete

    Fish4Dogs Superior Puppy Complete is een uitgebalanceerde voeding voor uw pup. De brok bevat een hoog gehalte aan vis welke rijk is aan makkelijk verteerbare eiwitten. Het hoge eiwitgehalte (30%) draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de jonge hond. Vis is daarnaast van nature rijk aan Omega 3-vetzuren, welke onder andere bijdragen aan een gezonde huid en vacht, de ontwikkeling van de gewrichten en hersenen. Het bevat geen granen en er zijn aardappelen en erwten gebruikt als bron van koolhydraten. Dit maakt dat deze brokken ook geschikt zijn voor puppies die gevoelig zijn voor voedselintoleranties.

    Om uw jonge hond nog extra te ondersteunen bevat Superior Puppy Complete nog een aantal extra ingrediënten. Zo zijn groenlipmossels een bron van glucosamine en chondroïtine. Deze zijn goed voor het kraakbeen in de gewrichten. De probioticavezels uit Noors Zeewier dragen bij aan de spijsvertering. Spirulina vormt een bron van vitamine A. Deze is goed voor het gezichtsvermogen, draagt bij aan de ontwikkeling van het skelet en ondersteunt het afweersysteem.

    Fish4Dogs

    Fish4Dogs is een Britse onderneming die gelooft in de kracht van vis. Dit omdat vis onder andere rijk is aan Omega 3 en hoogwaardige, makkelijk verteerbare eiwitten bevat. De producten van Fish4Dogs worden met oog op duurzaamheid geproduceerd in Noorwegen, waar de vis die gebruikt wordt ook vandaan komt. Het assortiment bestaat uit verschillende complete voeders en smakelijke tussendoortjes. Deze zijn allemaal graanvrij en bevatten geen toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen, kleur- of vulstoffen.

    Eigenschappen

    • Speciaal voor pups
    • Hoog eiwitgehalte (30%)
    • Rijk aan Omega vetzuren
    • Graanvrij
    • Met groenlipmossel en spirulina
    • Bevat probioticavezels
    • Kleine brokgrootte

    Inhoud

    1.5, 6 of 12 kg

    Samenstelling

    Zalm (26%), zalmmeel (23%), aardappel (18%), erwtzetmeel (17%), zalmolie (9%), zalmextract (1,8%), zeewiermeel, zonnebloemolie, gistextract, moutextract, kaliumchloride, mineralen, groenlipmosselextract en spirulina.

Andere klanten kochten ook