Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Trixie Opblaasbare Beschermkraag

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 17,60
(€ 17,60 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Trixie Opblaasbare Beschermkraag

    Trixie Opblaasbare Beschermkraag is een kraag die je hond beschermt na een verwonding of operatie. Door de kraag kan je hond niet aan het hoofd, het borst- en ruggedeelte likken of bijten. Doordat de kraag gemaakt is van zacht materiaal, is het ook comfortabel voor de hond. Je hond kan gewoon eten, drinken en spelen met zo min mogelijk beperkingen. Het zicht en gehoor van het dier worden namelijk niet beperkt. Door de klittenbandsluiting is de kraag gemakkelijk te bevestigen. Verder heeft de beschermkraag ook een lus waar de halsband aan bevestigd kan worden, zodat de kraag niet af kan gaan.

    Kleur

    Blauw

    Maten

    • S/M: voor honden met een nekomvang van 32 - 40 cm
    • M: voor honden met een nekomvang van 40 - 45 cm

    Wat als de Trixie Opblaasbare Beschermkraag niet past?

    Om te controleren of de kraag past, mag je deze uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de kraag, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de Trixie Opblaasbare Beschermkraag bevlekt, gedragen, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen

Andere klanten kochten ook

Trixie Opblaasbare Beschermkraag ervaringen
  • Fijn alternatief
    Door Sanne, vrijdag 5 mei 2023

    Heel fijn alternatief voor de plastic kraag van de dierenarts. Mijn kieskeurige hond was er binnen een middag aan gewend, kon er lekker in slapen en nog gewoon water drinken en overal aan snuffelen etc. Het is wel echt alleen geschikt om voorkant en rug van de hond af te schermen. Na een paar dagen had onze hond ontdekt dat hij wel bij zijn achterpoten kon. Gelukkig was het herstel van een wond op de neus toen al voldoende. Let ook op dat je de band goed opgeblazen houdt. Maar ideaal en makkelijk schoon te maken.

  • Super
    Door Mariana, vrijdag 23 december 2022

    Het is een super produkt

  • Voldoet aan verwachting
    Door Estelle, vrijdag 19 augustus 2022

    De kraag voldoet volledig aan de beschrijving. Het opblazen is niet makkelijk. Zou goed zijn als bij de beschrijving van de kraag op de website vermeld wordt dat geadviseerd wordt de kraag niet s'nachts te gebruiken. Voor het overige uitstekend en prettiger dan de standaard harde kap.

  • Kraag te klein voor mijn labrador, de m
    Door Klaas, woensdag 25 mei 2022

    Lastig dat je eerst een gat moet maken om te blazen. De M is te klein voor mijn labrador. Ook lees ik nu pas dat je hem snachts niet om kan doen. Heb hem niet kunnen gebruiken

  • Handig en diervriendelijk
    Door Charlie, vrijdag 20 mei 2022

    Helaas heeft mijn hond net ontdekt hoe hij hem afkrijgt. Verder is het een prima alternatief voor de kone!