Service
Winkelwagen
Menu

GimCat Multi-Vitamin Paste

Kies je product (6 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 11,75
(€ 58,75 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    GimCat Multi-Vitamin Paste

    GimCat Multi-Vitamin Paste is een speciale vitaminepasta voor katten. Deze pasta bevat 12 belangrijke vitaminen die een bijdrage kunnen leveren aan het natuurlijk weerstandsvermogen van je kat. Daarnaast bevat dit supplement waardevolle bouwstoffen en voedingsvezels die een positief effect hebben op een mooie huid en vacht. Deze pasta is erg geschikt voor fokkatten en katten die deelnemen aan shows.

    Gebruik

    Je mag je kat dagelijks 6 cm pasta geven. 1 cm komt overeen met ongeveer 0,50 gram. Dit kun je het beste met de hand of direct uit de tube geven. Je kunt de pasta ook door het voer mengen. De pasta moet op kamertemperatuur gegeven worden. Doordat deze pasta een hoog aandeel aan vitamine D3 heeft, mag deze pasta niet meer dan 10% van de dagelijkse hoeveelheid voeding zijn.

    Inhoud

    50, 100 of 200 gram.

    Samenstelling

    GimCat Multi-Vitamin Paste: plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gisten.
    Toevoegingen, vitamine A, vitamine D, vitamine E, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine H, niacine, pantoteenzuur, taurine.

    GimCat Multi-Vitamin Paste Extra: plantaardige bijproducten, oliën en vetten, gisten.
    Toevoegingen, vitamine A, vitamine D3, vitamine E, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine H, niacine, pantoteenzuur, foliumzuur, zinksulfaat, monohydraat, taurine.

    VET logo

Andere klanten kochten ook

GimCat Multi-Vitamin Paste ervaringen
  • Kat vindt het erg lekker.
    Door Char, vrijdag 1 maart 2024

    Mijn kat is wat verzwakt geraakt na een ernstig abces in zijn gezicht en daarom hoop ik hem te ondersteunen met deze pasta. Hij vindt het erg lekker. Omdat een kat niet teveel kalium in zijn bloed mag krijgen, mag je maar zes centimeter per dag geven. Dat vind ik lastig met doseren want de dikte van de streep pasta die je er uit kneedt kan varieren..... Ik ga er maar van uit dat die zes centimeter een veilige marge is.....

  • Het allerbeste!
    Door Marliska Gerrard-Anthony, zondag 17 december 2023

    Mijn kat geniet ervan en ik ben blij dat het hem zoveel goed doet!

  • 9 lives
    Door Gert, donderdag 12 oktober 2023

    Dit is een belangrijke ondersteuning voor katten wanneer de gezondheid onder druk heeft gestaan, van parasieten (dan kan de kat moeilijk nog zelf vitamines maken, en mineralen opnemen) tot zonnesteek (in volle zon op de vensterbank slapen, daar krijg je een kater van). Het is direct met het voedsel mee te geven, en mijn kat knapte snel weer op. Ook weer gelukt.

  • Prima multivitaminen
    Door Evelyn, maandag 2 oktober 2023

    GimCat multivitaminen pasta is een prima product. Mijn kat doet het er goed op en hij vindt het ook heel lekker. Het enige is dat hij er meer van gaat eten maar ik geef wat hij normaal om dat in toom te houden. Verder dik tevreden😅

  • oordeel multi-vitamin
    Door Gianni Melis, vrijdag 5 mei 2023

    een echte aanrader voor uw kat(ten)