Service
Winkelwagen
Menu

Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 65,70
(€ 5,97 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin German Shepherd Adult ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven.

    Royal Canin German Shepherd Adult

    Royal Canin German Shepherd Adult is speciaal voer voor volwassen Duitse Herders. Dit voer draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. Daarnaast ondersteunt dit droogvoer de spijsvertering, gezonde huid en unieke vacht van jouw trouwe viervoeter. De brok is speciaal aangepast aan de kaken van jouw Duitse Herder. Zo kan jouw hond genieten van zijn maaltijd!

    Eigenschappen

    • Draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten
    • Voedt de huid en vacht
    • Ondersteunt de spijsvertering en een gunstige darmflora
    • De brok is speciaal aangepast aan de kaken van je Duitse Herder

    Geschikt voor

    Voor volwassen Duitse Herders vanaf 15 maanden.

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    3 of 11 kg

    Samenstelling

    Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsmeel, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, bietenpulp, sojaolie, visolie, kopraolie, gehydrolyseerde gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Analytische bestanddelen

    Ruw vet: 19%, ruwe as: 6,5%, ruwe celstof: 4%, ruw eiwit: 24%, EPA/DHA: 4 g.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 28500.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 51.00 mg/kg, E2 (jodium): 5.10 mg/kg, E4 (koper): 15.00 mg/kg, E5 (mangaan): 66.00 mg/kg, E6 (zink): 145.00 mg/kg, E8 selenium): 0.11 mg/kg.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer ervaringen
  • review
    Door Barbara Legemaat, zondag 28 juni 2020

    Omdat onze Duitse Herder vanaf 3 maanden erge last kreeg van groeipijnen, zijn wij op advies van de dierenarts al met 6 maanden overgestapt op de volwassen variant. En hij doet het fantastisch! Voor al onze honden kopen wij altijd Royal Canin omdat wij nooit problemen hebben op het gebied met de darmen enz. Wij vinden dit het beste voer dat er is.

  • Goed product!
    Door Linda Heuveling, woensdag 24 juni 2020

    Ik heb 2 herders waarvan er 1 deze Royal Canin krijgt(de andere kreeg dit ook tot 2 jaar geleden hij een alvleesklier aandoening bleek te hebben, wat niet door deze voeding is gekomen). De vacht glimt, ze vindt het erg lekker en de ontlasting is stuk minder maar mooi stevig. Prijs is ook stevig, maar ik wil geen andere meer. Wel geprobeerd, maar kom toch weer steeds terug op de Royal Canin voor herdershonden.

  • 4
    Door Sandra Gerritsen, dinsdag 23 juni 2020

    Mijn honden eten alle 3 Royal Canin Alleen sinds een paar maanden niet tevreden, hierover al Royal Canin gebeld maar die doen er niks aan. Ik heb 3 Mechelaars ze krijgen alle 3 wat anders de Mechelaar van 4 krijgt de German Shepherd, de oudste van 7 sterilisatie en de jongste puppy maxi. Al het voer is de laatste tijd door muizen aan gegeten en ik heb 3 voer tonnen waar ze niet bij kunnen. En bij de pup is de ontlasting wisselend, de ene keer dik en dan weer dun, de pup is 10 maanden oud. Maar de vacht en het gebit doen het er super op ook de ontlasting behalve bij de pup dan.

  • Super voer
    Door U jm nietveld, woensdag 23 oktober 2019

    Ze is kruising herder mooie vacht en super lekker vind ze is erg kieskeurig goede ontlasting laat weinig windjes daarvoor zat ze op puppy voer ook van dit merk super tevreden echte aanrader