Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 55,35 € 49,82
(€ 12,46 / kg)

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    De Maine Coon

    De grootste raskat met mooie lange manen: de Maine Coon. Zoals elk ras heeft ook de Maine Coon specifieke raskenmerken. Zo is de Maine Coon gekenmerkt met zijn grootte en sterke en grote kaken. Onderanderen deze kenmerken kunnen worden ondersteunt met speciale voeding. Door een grotere brok wordt de kat gestimuleerd om goed te kauwen, wat goed is voor de kaken en spijsvertering. De mooie manen mogen natuurlijk niet vergeten worden en het is belangrijk dat de huid gezond en glanzend blijft.

    Royal Canin Maine Coon Kitten

    Dit heerlijke droogvoer van Royal Canin is speciaal samengesteld voor een Maine Coon kitten. Main Coon is de grootste raskat ter wereld. Daarom heeft je kitten een extra lange groeifase. Dit smakelijke voer is goed voor de ontwikkeling van sterke spieren en botten. Het eiwitgehalte in de voeding is hierop aangepast en er is een gematigde energiewaarde. Je kitten kan rustig groot groeien. Daarnaast ondersteunt deze brok de natuurlijke weerstand met antioxidanten. De brok is ook speciaal aangepast op de kaken van je Maine Coon kitten. Het is een vierkant brokje die de kitten kan oppakken met zijn/haar snijtanden. Hierdoor wordt het oppakken veel eenvoudiger en wordt het kitten gestimuleerd met haar sterke kaken te kauwen.

    Eigenschappen

    • Specifieke rasvoeding voor Maine Coon kittens van 4 tot en met 15 maanden
    • Met aangepast eiwitgehalte en gematigde energiewaarde voor de opbouw van sterke botten en spieren
    • Bevordert de spijsvertering, met licht verteerbare eiwitten
    • Met aangepaste brok: vierkant, zodat de Maine Coon kitten het met de snijtanden kan oppakken
    • Helpt met antioxidanten de natuurlijke weerstand van je Maine Coon te ondersteunen

    Geschikt voor

    Kittens van het ras Maine Coon van 4 tot 15 maanden

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 36%, ruw vet: 23%, ruwe as: 7,4%, ruwe celstof: 2,8%, calcium: 11,5 g, fosfor: 10,5 g.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A: 28700 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 36 mg/kg, E2 (jodium): 3,6 mg/kg, E4 (koper): 5 mg/kg, E5 (mangaan): 47 mg/kg, E6 (zink): 140 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg.

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer ervaringen
  • Goede kwaliteit
    Door Annelies Mares, maandag 15 januari 2024

    Mijn katten smullen hiervan. Dit merk is mijn favoriete.

  • Pluisje is er dol op
    Door Sandra1979, maandag 15 januari 2024

    Voor Pluisje was Royal Canin Maine Coon Kitten een totaal nieuw product en een nieuwe ervaring. Vanaf het eerste moment was ze wat aarzelend maar nu wilt ze niets anders meer. Ze eet met smaak haar kommetje leeg, een plezier om te zien. Haar pels voelde na een tijdje zachter, glanzender aan. Ik beveel deze voeding zeker aan.

  • Lekkere korrels
    Door Stephanie, maandag 15 januari 2024

    Deze korrels zijn totaal nieuw voor onze kitten. Normaal hebben we goedkopere varianten. Deze nu eens aangeschaft en vallen in de smaak.

  • Lekkere crunch
    Door Robbe, vrijdag 5 januari 2024

    Onze Maine Coone kitten is ondertussen iets meer dan 6 maanden oud en geniet echt van deze korrels! Ze zijn groot (ideaal voor een grote kat) en eten zeer gemakkelijk. Ze hebben een lekkere crunch. De kat geniet er duidelijk van en keert keer op keer terug naar zijn etensbak. De kat is gelukkig en wij ook! Een aanrader voor wie goed wil zorgen voor zijn kat!

  • Lekker bevonden
    Door Roos, donderdag 4 januari 2024

    Voor onze 2 katten was Royal Canin Maine Coon Kitten een totaal nieuw product en een nieuwe ervaring. Vanaf het eerste moment waren ze verkocht. De zak was maar goed open of ze vlogen erop af en hebben steeds met smaak hun kommetje leeg gegeten, een plezier om zien. Hun pelsje voelde na een tijdje zachter, glanzender aan en ze hadden blijkbaar meer energie dan anders. Ik beveel deze voeding zeker aan en ben van plan om dit te blijven geven afwisselend met andere voeding (brokjes in saus).