Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer

Kies je product (4 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 9,50
(€ 23,75 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Royal Canin Persian Kitten

    Royal Canin Persian Kitten is heerlijk droogvoer voor jouw prachtige Perzische kitten van 4 tot en met 12 maanden. Een Perzische kat staat bekend om zijn mooie lange vacht. Dit voer zorgt er onder anderen voor dat het de huid voedt en de vacht glanzend houdt. Daarnaast bevordert dit voer de spijsvertering en de natuurlijke weerstand van je kitten. De speciale brok van dit voer is speciaal gemaakt op de grootte van de kaken van je Perzische kitten.

    Eigenschappen

    • Ondersteunt de natuurlijke weerstand
    • Voor een mooie, glanzende vacht
    • Ondersteunt de spijsvertering en darmflora om de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren
    • De unieke vorm van de brok is speciaal gemaakt voor de kaken van je Perzische kitten.

    Geschikt voor

    De Perzische kitten vanaf 4 tot 12 maanden

    Smaak

    Gevogelte

    Inhoud

    400 g, 2, 4 of 10 kg

    Samenstelling

    Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, gist, visolie, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Fructo-Oligo-Sacchariden (0,5%), hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit: 32,00 %, Ruw vet: 22,00 %, Ruwe as: 7,10 %, Ruwe celstof: 2,70 %, Omega-6 vetzuren: 49,70 g, Omega-3 vetzuren: 10,60 g, EPA/DHA: 4,00 g.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Ruw eiwit: 32,00 %, Ruw vet: 22,00 %, Ruwe as: 7,10 %, Ruwe celstof: 2,70 %, Omega-6 vetzuren: 49,70 g, Omega-3 vetzuren: 10,60 g, EPA/DHA: 4,00 g

Andere klanten kochten ook

Royal Canin Persian Kitten - Kattenvoer ervaringen
  • Top product
    Door Kim, maandag 15 januari 2024

    Mijn kitten is er erg blij mee en eet het erg graag. Hij ziet er gezonder uit

  • Zeer tevreden
    Door Melissa DT, maandag 15 januari 2024

    Deze korreltjes zijn voor mijn kleine Freya, nog voor in de zak kon open doen stond ze al nieuwsgierig te gluren wat er in de zak zat. Haar enthousiasme was niet te houden toen ze merkte dat het korreltjes voor haar waren! Heb deze nu aan maand gegeven en merk dat haar vacht fantastisch blinkt, zelf mijn oudere katten die ik soms een korretje zie stelen hebben nu een mooiere en zachtere vacht. Zeker een aanrader.

  • Heel fijn voer!
    Door Danielle, maandag 15 januari 2024

    Onze kitten hebben we direct kennis laten maken met royal canine. Dit is voor de eerste maanden de kitten variant. Deze vind hij heerlijk! Ontlasting is goed en zijn vacht mooi. Nou dat is bij andere merken nog wel eens anders! Dus erg tevreden

  • Zeer goed
    Door Sander, woensdag 10 januari 2024

    Zeer geweldig product! 100% aanbevelen, vooral voor katten met spijsverteringsproblemen! Mijn katten zijn er dol op. Deze kroketten in de vorm van kleine stukjes zijn gemakkelijk te kauwen, verteren en reguleren de doorvoer van kittens. Persian kitten 2kg verbetert dit product de groei, het is geschikt voor kittens vanaf het spenen tot 12 maanden.

  • Zeer goede ervaring
    Door Petra, dinsdag 9 januari 2024

    Wij gebruiken deze brokjes nu een aantal weken en zijn er zeer tevreden over. Volgens de verpakking wordt aangeraden om voor de gewenning de brokjes in het begin te mixen met de oude brokjes, maar onze kitten vind deze brokjes zo lekker dat ze de Royal Canin er tussen uit probeerde te vissen, dus ze was snel gewend aan de smaak en vind de smaak ook heel erg lekker. De vacht van onze kitten glanst mooi en ze is lekker actief!