Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Canina Petvital Bach Bloesem Nr. 3

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 11,75
(€ 1.175,00 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Canina Petvital Bach Bloesem Nr. 3

    Petvital Bach Bloesem Nr. 3 van Canina is een supplement dat jouw (huis)dier ondersteunt bij agressief gedrag, prikkelbaarheid en intolerantie. Voorbeelden hiervan zijn destructieve woede, bijten/krabben en continu blaffen. Bach Bloesem Nr. 3 kan jouw dier helpen bij het overkomen van zijn emoties, om op deze manier zijn ''centrum'' weer terug te vinden.

    Canina biedt Bach Bloesems aan voor de meest voorkomende huisdierensituaties, die door de eigenaar van het huisdier kunnen worden toegediend. De preparaten worden geleverd als alcoholvrije bolletjes en zijn daarom duurzaam, in tegenstelling tot individueel bereide waterige oplossingen. Verschillende mengsels kunnen worden gecombineerd.

    Toediening

    Voer de bolletjes direct, los ze op in drinkwater of bied ze gemengd met het voer aan.

    Dosering

    Aanbevolen gebruik per dag:

    • Honden/katten: 2 bolletjes per 5 kg lichaamsgewicht, 2 - 3 keer per dag
    • Knaagdieren/vogels: 1 - 3 bolletjes, 2 - 3 keer per dag
    • Paarden: 10 bolletjes, 2 - 3 per dag

    Herhaal het aanbrengen van Canina Petvital Bach Bloesem Nr. 3 dagelijks totdat de agressie afneemt. Daarnaast is het belangrijk om de oorzaak van het gedrag van je dier te onderzoeken en aan te gang te gaan met gedragstraining.

    Inhoud

    Bevat 10 gram globuli.

    Samenstelling

    Sacharose, producten van de verwerking van planten: hulst, beuk, impatiens, waterviolet. Gekookt, vloeibaar gemaakt en gefilterd.

    Ingrediënten

    Ruwe as <0,5%; ruwe vezel <0,3%; vetgehalte <1,0%; eiwit <0,5%.

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Canina Petvital Bach Bloesem Nr. 3 ervaringen
  • Werkt goed!
    Door Maaike , donderdag 11 mei 2023

    Mijn hond was na een aanval van een andere hond angstig op straat/voor andere honden en onrustig in huis. Ik geef hem nu een aantal weken de korrels en merk echt verschil. Ik heb mijn “oude” hond weer terug.

  • Geen idee..
    Door Angela, zaterdag 15 januari 2022

    Ik doe drie balletjes in het drink water en twee mix met paté en Zylkene. Heb deze na een overleg met een dierenarts van MedPets als advies besteld. Zo ver hebben we dit jaar beter de vuurwerk periode door gekomen al was het veel stress maar mijn hondje hersteld beter na stress en er waren maar moment opnames van gedrag problemen. Vorige jaar na 1,5 maand dagelijks vuurwerk (had ik gedrag therapeut moeten inschakelen wat totaal op 1600€ koste…. dit jaar 3 maanden October-januari dagelijks meerdere knallen per dag, net een oorlog gebied ).

  • Dosering gehalveerd
    Door Bep , zaterdag 17 augustus 2019

    Geadviseerde balletjes gehalveerd .en de sloomheid is nu aan het verdwijnen. Doordat hij als pup flink is gepakt ( 2x ) binnen een jaar ,door grote honden is hij nog steeds ruim van te voren al aan het blaffen en bijna niet stil te krijgen. Ondanks de begeleiding van 1 op 1 gedrag therapeute. Ook loslopende honden in woongebied is een groot probleem. Ze roepen allemaal " de hond doet niks hoor " . Ook reageren ze niet op mijn vraag wilt u de hond aankijken. Jammer zo duurt het nog langer om hem in toom te krijgen .we gaan de Bach bolletjes zeker een kans geven .