Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Canina Petvital Darm-Gel

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 12,05
(€ 401,67 / l)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Canina Petvital Darm-Gel

    Canina Petvital Darm-Gel voor natuurlijke stabilisatie van de darmflora. Deze gel van Canina is gemaakt om extra ondersteuning te geven bij zachte uitwerpselen en spijsverteringsstoornissen (bijv. veroorzaakt door verandering van dieet, voederintolerantie, mentale stress, toediening van antibiotica, etc.). De kiem Enterococcus faecium in deze gel ondersteunt de natuurlijke darmflora. Voedingsintolerantie, een aangetaste darmflora na toediening van antibiotica, psychologische stress, verandering van dieet kunnen de oorzaak zijn van spijsverteringsstoornissen en zachte uitwerpselen. Het additief Enterococcus faecium is een natuurlijk melkzuur producerende kiem, die het darmslijmvlies ondersteunt.

    Dosering

    Voor 10 dagen, één theelepel per dag met zeer weinig voedsel of direct in de mond toedienen, één keer per dag voor de hoofdmaaltijd.

    Inhoud

    30 ml

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Canina Petvital Darm-Gel ervaringen
  • Geweldig spul
    Door Marion, dinsdag 24 oktober 2023

    Als de hond darmproblemen heeft en je geeft het 1 week ..advies van dierenarts ooit..dan is de darmflora hersteld.we hebben rescuehonden en elke keer helpt het als ze gaan wennen aan ander voer of met al diarree vd stress aankomen