Uw winkelmand 0
  • Ferplast Milos Large Far West

Ferplast Milos Large Far West


Een stap terug in het Wilde Westen met de Ferplast Milos Large Far West kooi. Compleet met cactussen en tipi's. Binnenin vind je accessoires als een plank, ladder, huis en wiel, evenals een voerbak en waterdispenser. Ook zitten er mooie themastickers bij met cowboys, indianen, hoeden, pistolen en andere items waarmee uw kinderen de kooi mooi kunnen versieren en er veel plezier aan kunnen beleven.

De Milos Large Far West kooi is gemaakt van een gecoate fijne metalen tralies en is perfect om zelfs de kleinste knaagdieren veilig en uit de weg te houden. Vanwege de modulaire structuur kan de kooi eenvoudig worden verbonden met buizen en/of andere accesoires van Ferplast. De Milos Large Far West kooi is eenvoudig schoon te maken, omdat de basis volledig kan worden losgemaakt van het bovenste deel doormiddel van de clips aan de zijkanten van de kooi.

Eigenschappen
-
Wild West thema.
-Kan gepersonaliseerd worden met de kleurrijke stickers (2 vellen meegeleverd)
-Fijne tralies om de veiligheid van het dier te garanderen.
-Eenvoudig te reinigen omdat de bovenstructuur van het gaas van de bodem kan worden losgemaakt.
-Inclusief 1 voerbak, 1 waterdispenser, 1 wiel, 1 huisje(tipi) om in te slapen, een cactusvormige steun, 1 plank, 2 stickervellen en een plastic ladder.

Maten
Lengte 58cm
Breedte 38cm
Hoogte 30,5cm
 

Kleur:
Beige

EAN-code 8010690156309
€ 49,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Ferplast Milos Large Far West
Ferplast Milos Large Far West
€ 49,99

Knaagdieren

Inloggen

wachtwoord vergeten?