Uw winkelmand 0
  • Superfish - Retro LED - Color

Superfish - Retro LED - Color   15watt (45cm)


Deze Retroled LED Color van Superfish bevat een ombouwset voor traditionele T8 en J-T5 lampen voor het aquarium. De Retroled LED-verlichting is kleurbevorderend licht voor schitterende viskleuren! Deze Superfish LED-verlichting bespaart 50% energie en heeft dan ook tot 30.000 branduren. 

De Retroled LED Color biedt een revolutionaire oplossing voor  het vervangen van de traditionele T8 en J-T5 TL-lampen voor LED-verlichting. Het voordeel van LED-verlichting tegenover TL- en PL-verlichting is dat LED duurzamer is en veel langer mee gaat! LED-verlichting is tegenwoordig niet meer weg te denken. Door de energie besparing en de lichtopbrengst kunt u vele euro's per jaar besparen en dan ook nog eens met een extra lange levensduur! In aquariumland is dan ook een verschuiving te zien in de productie en verkoop van aquariumverlichting, waar steeds meer aquariumliefhebbers overgaan op LED-verlichting. 

Is uw bestaande T8 of T5 verlichting in uw aquaria aan vervanging toe? Dan is het nu dus zeker de tijd om te gaan voor de superfish retroled verlichting!

Wat de Retroled LED Color bijzonder maakt
- Kleurversterkend licht voor schitterende viskleuren
- Complete set, inclusief voorschakelapparaat en waterdichte montagedoppen
- Plug & Play, eenvoudige montage
- Past perfect in uw T8 & J-T5 lichtkap
- Veilig door een laag voltage en volledige waterdichtheid
- Bespaar tot 50% op uw elektriciteitskosten
- Lange levensduur; tot wel 30.000 branduren!

Soort licht: daglicht lamp

Aquariumplanten en hun behoefte aan licht
De LED-verlichting voor het aquaria leek in het begin niet altijd een goede keuze. De meeste liefhebbers onder ons hebben een aardige bioloog opgebouwd met vele soorten planten, die alle een bepaalde lichthoeveelheid (LUX) nodig hebben om te kunnen functioneren en in leven te blijven.
Met de nieuwe superfish retroled modellen kunt u hier zeker van zijn, alle lampen hebben een zeer breed spectrum en een hoge lichtopbrengst.

Overzetten
Met de meegeleverde adapters kunt u uw oude T8 of T5 lampen gemakkelijk in de oude fittingen plaatsen. De oude adapter en stekker hoeft u dus niet meer te gebruiken, want de Retroled lampen hebben een eigen stekker.
U verwijdert de oude T8 TL en draait deze LED verlichting d.m.v. de meegeleverde adapters in uw bestaande lichtbalk, op dezelfde plaats waar uw TL heeft gezeten. Zorg er wel voor, dat de bestaande TL balk NIET meer onder stroom staat!

productcode 4021050
EAN-code 8715897258633
Bestellen
€ 37,95
€ 44,75
€ 64,35
€ 75,95

€ 37,95
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Superfish - Retro LED - Color
Superfish - Retro LED - Color
€ 37,95

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?