Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Aqua Coolkeeper Comfy Harness

Kies je product (7 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 13,50
(€ 0,09 / g)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Aqua Coolkeeper Comfy Harness

    Doordat honden bijna geen zweetklieren hebben, kunnen ze hun lichaamstemperatuur alleen regelen door te hijgen of door te transpireren door de voetkussens van hun poten. Slechts een klein gedeelte van de lichaamswarmte van je hond gaat zo verloren. Bij warm weer is je hond dus extra gevoelig voor hitte. Aqua Coolkeeper heeft daarop het Comfy Harness bedacht. Dit comfortabele harnas voor honden heeft een koelend effect. Je dompelt het harnas simpelweg onder in water, wacht enkele minuten en trekt het vervolgens aan bij je hond. Zo help je je hond om op een veilige en verantwoorde manier af te koelen!

    Eigenschappen

    • Comfortabel koelharnas dat tot wel 5 dagen verkoeling afgeeft
    • Wordt actief door het gebruik van water; vooraf koelen in de koelkast of vriezer is niet nodig
    • Eenvoudig herbruikbaar: een handwasje met milde zeep in koud of warm water en het harnas is weer zo goed als nieuw
    • Biedt verkoeling bij warm weer, op reis, tijdens sport en spel of in de buitenlucht
    • Verlicht jouw hond bij hittestress, een verhoogde lichaamstemperatuur en benauwdheid ten gevolge van hittestress

    Gebruik

    Dompel in koud water en wacht vervolgens enkele minuten voor je het harnas bij je hond omdoet. Vooraf koelen in de koelkast of vriezer is niet nodig.

    Kleur

    • Pacific Blue
    • Roses
    • Red Western

    Maat

    Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

    MaatvoeringAqua Coolkeeper Comfy Harness
    MaatBorstomvang
    XXS20 - 26 cm
    XS26 - 30 cm
    S30 - 34 cm
    M34 - 37 cm
    L37 - 42 cm

    Wat als het Aqua Coolkeeper Comfy Harness niet past?

    Om te controleren of het Aqua Coolkeeper Comfy Harness past, mag je het harnas uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het harnas, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

    Let op: nadat je de Aqua Coolkeeper voor het eerst in het water hebt ondergedompeld, kan het voorkomen dat je kleine gel-deeltjes langs de naden ziet verschijnen. Dit is geen productiefout van je Aqua Coolkeeper-product. Het kan zijn dat het product bij de naainaald een klein stukje van de koelkristallen in het product naar buiten duwt, en verbergt in de naaidraad. Wanneer je na het onderdompelen enige van deze gel-deeltjes op je product ziet, kun je deze eenvoudigweg met een handdoek van het product afvegen. Dit kan voorkomen na de eerste of tweede onderdompeling. Zodra de gel-deeltjes afgeveegd zijn, komen ze niet meer terug. De gel is 100% niet-giftig.

Andere klanten kochten ook

Aqua Coolkeeper Comfy Harness ervaringen
  • Comfy cool harnass
    Door M krul, maandag 8 augustus 2022

    Maten goed opgemeten desalniettemin is de omvang te klein en de opening vd pootjes te groot waardoor af en toe z'n pootjes in t harnasje komen.als de kussentjes gevuld zijn kan hij helemaal niet dicht ,heb t klittenband wat verlengt.op zich koelt hij wel goed alleen de pasvorm is knudde

  • Redelijk tevreden
    Door S, vrijdag 8 juli 2022

    Redelijk tevreden. Maat een klein beetje te groot voor mn hondje echter ik had eerlijk verwacht dat de volle waterbolletjes wat dikker in z'n geheel zouden worden. Ondanks dat ik het product behandel volgens de beschrijving zijn sommige delen van het hesje goed gevuld en dus verdikt terwijl andere bijna plat blijven en blijkbaar ook minder waterbolletjes in blijken te zitten. Dit is jammer. Op de dagen dat het echt heel warm is blijft het hesje daardoor maar deels redelijk goed koel. De legere delen verdampen snel waardoor mn hondje daar weinig aan heeft. Redelijk tevreden dus. Tevreden over de maat en pasvorm (prima voor een reutje ook). En redelijk dus vanwege het feit dat er op sommige delen weinig waterbolletjes zitten en dus weinig tot geen verkoeling geeft.

  • Mooie kwaliteit maar extreem kleine maten
    Door Marga, woensdag 22 juni 2022

    Na netjes het maar tabel te hebben geraadpleegd en alles opgemeten en gedaan een maat s besteld voor mijn kleine hond en ik krijg een harness waar een konijn amper inpast maten komen totaal niet overeen.

  • Erg klein
    Door Manon, maandag 14 juni 2021

    Product koelt goed, maar de maten vallen echt heel erg klein. Maat M is te klein voor een hondje van 8 kg.

  • kleiner dan verwacht
    Door DvD , woensdag 2 september 2020

    Product degelijk maar veels te klein volgens maten. Maar L was te klein voor 8 kg hondje