Geurverdrijvers

CSI Urine Kooireiniger

CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
CSI Urine Kooireiniger
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

CSI Urine Kooireiniger

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

CSI Urine Kooireiniger is speciaal geformuleerd om vlekken en geuren volledig te verwijderen uit de verblijfplaats van bijvoorbeeld uw knaagdier of konijn.

  • Verwijdert vlekken en geuren
  • Langdurige werking
  • Voor verblijfplaatsen met knaagdieren en konijnen

Meer informatie

Productinformatie CSI Urine Kooireiniger

Zoekt u een konijnenhok reiniger of een middel om uw hamsterkooi en caviakooi schoon te maken? CSI Urine Kooireiniger zorgt voor een schoon en fris konijn- of knaagdierhok. Een knaagdier- of konijnkooi schoonmaken is erg belangrijk voor het welzijn voor uw huisdier. Het is speciaal geformuleerd om de vlekken en geuren, veroorzaakt door de urine van uw konijn en knaagdieren, volledig te verwijderen. Urine is niet zomaar te verwijderen met conventionele schoonmaakmiddelen. De urine is na schoonmaak op moleculair niveau namelijk nog steeds aanwezig, ondanks dat het schoonmaakmiddel de geur tijdelijk maskeert. De enzymen in CSI Urine Kooireiniger pakken de urine aan op moleculair niveau en breken dit volledig af. CSI Urine Kooireiniger werkt op zowel nieuwe als oude hardnekkig vlekken zonder te moeten schrobben.

Heeft u ook een hond of kat? Dan kunt deze spray ook gebruiken voor het reinigen van de bench van uw hond of reismand van uw kat.

Ook al maakt u de hamsterkooi, caviakooi of konijnenhok regelmatig schoon, u zult merken dat de geur van urine vaak niet volledig verdwijnt. Dit komt doordat wanneer huisdierurine opdroogt, de welbekende ammoniak geur wordt geproduceerd. Nadat u het hok met gewone middelen schoonmaakt, zijn de urineresten niet volledig verwijderd. Urine bestaat onder andere uit urinezuurkristallen. Deze urinezuurkristallen zijn niet in water oplosbaar en zullen blijven kleven aan het oppervlak van uw kooi. Deze urinezuurkristallen kunnen wel tot 10 jaar achterblijven en geactiveerd worden door luchtvochtigheid! Alleen een gespecialiseerd product als CSI Urine kooireiniger zal de urineresten volledig verwijderen.

CSI Urine kooireiniger is vrij van giftige stoffen en daarmee veilig in gebruik. Het zorgt voor een langdurig fris resultaat!

Bij Brekz kunt u hygiëneproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en koop nu CSI Urine Kooireiniger tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel bestel bij Brekz.

Gebruiksaanwijzing CSI Urine Kooireiniger

  • Verwijder al het overtollige urine, eventuele uitwerpselen en of braaksel met keukenpapier
  • Spuit de kooi in met CSI Urine en overlap hierbij de randen van de vlek.
  • U hoeft niet te schrobben. Gebruik dit product ook niet in combinatie met andere schoonmaakmiddelen.
  • Laat het product aan de lucht drogen. Dit kan van 24-48 uur duren.
  • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, kunt u met een borstel of stofzuiger de resten weghalen.

Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor CSI Urine Kooireiniger? Bekijk dan eens ons totaalaanbod geurverdrijvers voor knaagdieren. Hier vindt u onder andere Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.