Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Kruuse Rehab Elleboogbeschermer

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 47,40
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Kruuse Rehab Elleboogbeschermer

    De Kruuse Rehab Elleboogbeschermer voor honden kan zowel pre- als postoperatief worden gebruikt. Indicaties zijn bijvoorbeeld: chronische arthritis, OCD, ligament blessures of arthritis. . De beschermer is gemaakt van waterafstotend materiaal, wat tegelijkertijd de poot warm houd en stabiliseert. Met behulp van twee klittenbandsluitingen kan de elleboogbeschermer makkelijk boven of onder het gewricht worden geplaatst. Verder is de protector verkrijgbaar in vijf maten en kan met de hand worden gewassen.

    Eigenschappen

    • Goede ondersteuning van gewrichten en spieren rondom de elleboog
    • Voor pre- en postoperatief gebruik
    • Gemaakt van waterafstotend elastisch materiaal
    • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten
    • Wasbaar met de hand

    Kleur

    Zwart

    Maten

    Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten.

    MaatvoeringElleboogbeschermer
    Maat Geschikt voor
    XS Cocker Spaniel, Whippet
    S Collie, Springer Spaniel
    M Labrador, Dalmatier
    L Rotweiler, Duitse herder
    XL Berner Sennenhond

    *Bekijk de maattabel in de bijsluiter om te zien welke maat jouw hond nodig heeft.

    Materiaal

    Neopreen

    Inhoud

    1 elleboogbeschermer

    Wat als de Kruuse Rehab Elleboogbeschermer niet past?

    Om te controleren of de elleboogbeschermer past, mag je hem uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de elleboogbeschermer wegens hygiënische redenen niet retourneren als ze in aanraking zijn geweest met het huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de elleboogbeschermer bevlekt is, gedragen is, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

  • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Kruuse Rehab Elleboogbeschermer ervaringen
  • Teleurstellend
    Door Lia, dinsdag 17 november 2020

    De bandage zakt erg gauw af waardoor ik tijdens de wandeling alleen maar kijk of het nog om zijn poot zit waardoor de wandeling niet echt ontspannend is. Erg jammer dus.

  • niet erg goed
    Door esther, zaterdag 23 mei 2020

    de maten vallen veel kleiner uit. zelf een L besteld voor akita inu maar leek eerder een M>geretourneerd. Is volledig gesloten, dus hij moet eerst over het pootje voor je hem aan kan doen>lastig aandoen, nog krapper omdat de stand eigenlijk grotendeels vaststaat. Wel gemaakt van goed materiaal. Dus voor de prijs eigenlijk een miskoop.

  • Product werkt goed, maat niet goed aangegeven
    Door Nikki Huijbregts, zaterdag 9 mei 2020

    Product is goed, alleen de maat die aangegeven staat klopt voor mijn gevoel niet. We hebben maat M besteld voor onze golden retriever (die niet groot is) en deze is echt te klein. Dit was niet te zien toen we hem ernaast hielden maar merkten we pas toen hij hem echt aan had. Gelukkig ben ik handig met de naaimachine zodat ik hem zelf groter kon maken, anders was het geen succes. De klittenband vind ik aan de korte kant, schiet snel los (ook dit zelf opgelost) als hij eenmaal goed zit werkt het geweldig voor de hond! Hij kon niet ver meer lopen, maar hiermee kunnen we weer een grote ronde doen, het geeft de ondersteuning die hij nodig heeft.