Service
Winkelwagen
Menu

Canipur Fertil

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 23,90
(€ 47,80 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Canipur Fertil

    Canipur fertil is een voedingssupplement dat bijdraagt aan het optimaliseren van de vruchtbaarheid bij honden. Dit geldt voor fokteven, jonge teven die voor de fok gebruikt gaan worden en dekreuen.

    Het geven van biologisch hoogwaardige vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren kunnen bijdragen aan de optimalisering van de vruchtbaarheid van de hond en het in stand houden van de dracht. Wanneer de optimale verzorging gerealiseerd is, heeft de hond meer kans op vitale, vruchtbare eicellen of spermacellen.
    Tijdens de eerste 3 weken van de dracht is een teef gevoelig voor een tekort aan vitamines en mineralen. Voldoende ondersteuning met een supplement zoals Canipur Fertil kan helpen om eventuele vroege sterfte van een embryo of misvorming van de embryo's te voorkomen. Verder kunnen nog niet gedekte teven 4 tot 9 weken na de loopsheid last krijgen van schijnzwangerschap. Een uitgebalanceerde voeding kan ook hieraan een positieve bijdrage leveren, zodat deze hormoonschommeling kan normaliseren.

    Eigenschappen

    • Mix van biologisch hoogwaardige vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren
    • Optimaliseert vruchtbaarheid bij reu en teef
    • Ter ondersteuning van de loopsheid en ter vermindering van de kans op schijnzwangerschap bij jonge teven

    Gebruik

    Bij fokteven dient 3 tot 4 weken voor de dekking en tijdens de eerste 4 weken van de dracht Canipur Fertil gegeven te worden om een optimale ovulatie en bevruchtingsresultaat te verkrijgen en de kans op vroege sterfte van embryo's te beperken. Vanaf de 5e week wordt geadviseerd over te stappen op Canipur Gravid. Dit is ontwikkeld voor de hoogdragende en lacterende teef.

    Ter verbetering van de dekprestatie en spermakwaliteit van dekreuen dient 2 tot 3 weken voor een dekking en tijdens de periode waarin gedekt wordt Canipur Fertil gegeven te worden.

    Voor ondersteuning van de loopsheid en om de kans op schijnzwangerschap te verminderen bij nog niet gedekte teven dient ongeveer 2 weken voor de loopsheid begonnen te worden met Canipur Fertil. Het advies is om dit tot 2-3 maanden na de loopsheid te blijven geven.

    Dagelijkse Dosering
    Grootte hond Dosering (gram) Dosering (maatlepel)
    Kleine honden (4-15 kg) 3 - 10 g per dag 1/4 tot 1 maatlepel
    Middelgrote honden (16-39 kg) 10 - 20 g per dag 1 tot 2 maatlepels
    Grote honden (40-80 kg) 20 - 40 g per dag 2 tot 4 maatlepels

    Inhoud

    Het poeder is verkrijgbaar in een bus van 500 gram of 1000 gram.

    Samenstelling

    Sojameel, maïskiemen, dextrose, dicalciumfosfaat, melasse, calciumcarbonaat, natriumchloride, magnesiumoxide, L-lysine, DL-methionine, L-tryptofaan, kaliumchloride, lijnzaadolie

    nutritionele toevoegingsmiddelen

    Vitamine A 400.000 I.E, Vitamine B1 60 mg, Vitamine B2 150 mg, Vitamine B6 60 mg, Vitamine B12 2.000 mcg, Vitamine C 2.000 mg, Vitamine D3 10.000 I.E., Vitamine E 4.000 mg, Vitamine K3 10 mg, Beta-Caroteen 2.000 mg, Cholinchloride 2.000 mg, Pantotheenzuur 400 mg, Nicotinezuur 400 mg, Foliumzuur 10 mg, Biotine 1.000 mcg, Zink 1.200 mg, IJzer 600 mg, Koper 200 mg, Mangaan 160 mg, Jodium 10 mg, Kobalt 10 mg, Molybdeen 10 mg, Seleen 5 mg

    Analytische bestanddelen

    Ruw eiwit 24,2 %, Ruw vet 5,6 %, Ruwe celstof 1,6 %, Ruwe as 27,7 %, Calcium 6,0 %, Fosfor 2,2 %, Natrium 1,0 %, Magnesium 0,6 %, Kalium 0,2 %, Lysine 1,3 %, Methionine 1,1 %, Tryptofaan 0,4 %

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Canipur Fertil ervaringen
  • De honden eten het graag!
    Door Edwin Kroon , donderdag 8 september 2022

    Wij zijn fokkers van Franse Bulldoggen en al onze honden eten het graag. We doen het door het eten heen. Onze honden hebben we opgevoed met fruit wat ze mogen hebben en natuurlijk zeer gezond is. Onze honden zijn ook opgevoed met groente tussendoor. Één hond is nu loops geworden alleen de ander wil maar niet dus afwachten.

  • Canipur Fertil
    Door Fam de Jong, maandag 7 februari 2022

    Reeds begonnen met de Canipur Fertil, De smaak vinden ze lekker. De werking nog onbekend. Wachten op de loopsheid.

  • Fruitgeur
    Door Sacha, woensdag 24 november 2021

    Ik moet de 1e hond nog ontmoeten die fruit graag door zijn vlees gemengd krijgt. Het zou fijn zijn als er een vleesaroma zou worden toegevoegd. Nu heb ik een grote pot gekocht voor een hondje van 4kg die de pot in geen heel leven leeg krijgt én die het ook nog eens weigert te eten. Voorstel: kleinere potten en betere smaak.

  • Snelle levering
    Door Karin, maandag 22 november 2021

    Gebruik het voor de eerste keer dus nog weinig ervaring mee. Ik geef het met Yoghurt!

  • Canipur
    Door Anuska, donderdag 10 juni 2021

    Snelle levering, goed product