Service
Winkelwagen
Menu

Medical Pet Shirt Boot

Maat
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 25,60
(€ 25,60 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Medical Pet Shirt Boot

    Medical PetS Boot van MPS zorgt ervoor dat de bandage van jouw hond droog blijft tijdens wandelingen met slecht weer of op het strand. De pootbescherming is water resistent en heeft een anti-slip zool. De rubberen zool loopt iets hoger door aan de voor- en achterzijde, zodat dit voldoende bescherming biedt als je hond met zijn pootje sleept. De schoen heeft een ruime opening waardoor deze ook geschikt is voor honden met gips of een spalk. De opening van de Boot heeft een treksluiting waardoor je de schoen af kunt sluiten tegen de regen. Deze pootbescherming is verkrijgbaar in 7 verschillende maten!

    Eigenschappen

    • Water resistente beschermer voor pootbandage, -gips of -spalk
    • Geschikt voor honden met een spalk of gips door de ruime opening
    • Zowel voor voor- als achterpoten te gebruiken
    • Extra grip door de anti-slip zool
    • Zeer gebruiksvriendelijk

    Inhoud

    1 Medical Pet Shirt Boot

    Maten

    Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor je huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het beste kunt opmeten.

    Medical Pet Shirt Boot
    Maat Lengte laarsje (in cm) Omtrek zool (in cm)
    XS 14 17
    S 22 21
    M - Kort 20 23
    M 25 23
    L - Kort 20 27
    L 28 27
    XL 34 28

    Wat als de Medical Pet Shirt Boot niet passen?

    Om te controleren of de schoenen passen, mag je de schoenen uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag de schoenen wegens hygiënische redenen niet retourneren als ze in aanraking zijn geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de schoenen bevlekt zijn, gedragen zijn, hondenhaar bevatten, vies ruiken of gewassen zijn, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook

Medical Pet Shirt Boot ervaringen
  • Zit geen schoen in, zakt af
    Door Tiffany, zondag 21 januari 2024

    Het is een zooltje met een soort zak er om heen, omdat de bovenste sluiting te hoog boven het gewricht zit zakt hij binnen no time af. Mijn hond loopt daarom ook amper op het zooltje. Misschien is dit met verband/spalk een betere optie. Voor mij een enorme miskoop geweest.

  • Goede bescherming
    Door Willem, donderdag 7 december 2023

    Gekocht omdat mijn hond een wond aan zijn poot heeft een het verband niet nat of vies mag worden. Laarsje is gemakkelijk aan te trekken en heeft een goede pasvorm. Mijn hond kan er prima op lopen, rennen en spelen. Enige nadeel was dat het laarsje niet (geheel) waterdicht bleek te zijn. Het laarsje vervolgens even ingespoten met textielspray tegen vocht en vervolgens was deze prima. Mogelijk om enen in de gaten te houden bij aankoop.

  • Zakt heel snel af
    Door Marijke, dinsdag 14 november 2023

    Na twee passen zakt de boot al af, ookal hebben we de klittenband heel strak gedaan. De breedte van de boot is echt veel te groot. Hij blijft wel beter zitten als we er zelfklevend verband strak omheen draaien. De boot is ook niet waterbestendig, de binnenkant van de boot is vochtig en de binnenzool is nat bij regenweer. Tijdens het lopen klapt de boot steeds om, zodat de poot niet meer op de zool steunt. We hebben geen beter alternatief, dus we doen het er maar mee.

  • Slecht
    Door Sandra, dinsdag 18 april 2023

    Na 2 keer buiten heen en weer lopen was de laars al uit en daarbij ook wondverband van de poot af en liep ze met de wond op het grind. Xl is nodig qua lengte, maar de breedte aan de poot is wel 3x te groot, deze gaat dan draaien. Ook zijn de klittenbandjes te groot waardoor je ze 2 keer om de poot moet draaien anders plakt het niet. Jammer van de aankoop. Na gebruik mag het niet meer geruild worden.

  • beschermlaarsje
    Door Jacqueline, maandag 23 januari 2023

    Prachtig laarsje voor onze herder pup (3,5 mnd) die 10 dagen met verband om poot moest lopen na operatie aan zijn voetzooltje zonder dat het verband nat mocht worden. Wel altijd een extra sok om het verband gebruikt en ja bij super slecht weer werd het iets vochtig maar werd niet echt nat en bleef perfect zitten! Voor ons was het echt een super uitkomst in een moeilijke tijd voor onze pup. Makkelijk aan te doen, althans bij onze pup. Af en toe wel opnieuw vastzetten, zeker als hij hard gerend had, maar onze pup kon gewoon naar buiten en haar kleine wandelingen maken. Het is geen uitkomst om lange wandelingen mee te maken lijkt ons. Top product voor wat ons probleem betreft. We hadden een tweede besteld voor extra backup die zit nog netjes in de doos en is niet gebruikt, gaat naar een asiel straks. Het was even wennen om het aan te brengen maar onze Tim deed het perfect. voor de pup maar ging perfect.