Supplementen hond

Phytonics All Sept

Phytonics All Sept
Phytonics All Sept
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Phytonics All Sept

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Phytonics All Sept is een aanvullend diervoeder ter ondersteuning van het immuunsysteem en de luchtwegen van hond, kat, paard en pony. De voordelen van dit product:

  • Voor een optimale weerstand
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Ontspannende werking
  • Geschikt voor hond, kat, paard en pony

Meer informatie

Productinformatie Phytonics All Sept

Phytonics All Sept is een aanvullend dierenvoer voor honden, katten, paarden en pony's. Het helpt bij het bevorderen van de weerstand en stimuleert het immuunsysteem en het natuurlijke afweersysteem. 

Phytonics All Sept is makkelijk toe te dienen en heeft een betrekkelijk korte behandelingsduur. Let op: lees voor gebruik van dit product de bijsluiter of gebruiksaanwijzing aandachtig. Een korte gebruiksaanwijzing is hieronder onder het kopje 'voedingsadvies' te vinden. 

Bij Brekz kunt u Phytonics All Sept goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu dierenverzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Phytonics All Sept

Samenstelling:

Canadese geelwortel, echte guldenroede, kattenklauw, rode zonnehoed, bentonite-montmorillonite, alcohol (35,0%).

Voedingsadvies Phytonics All Sept

Voedingstabel:

Paard 10 - 15 druppels
Hond  5 - 10 druppels
Kat 2 - 5 druppels

Voor dieren jonger dan zes maanden is een alternatieve dosis nodig. Neem voor advies hierover contact op met een dierenarts of met Phytonics. 

Gebruiksaanwijzing: 

Gebruik dit product (tenzij een dierenarts een andere hoeveelheid aanraadt) een- à tweemaal per dag. Als dit niet mogelijk is, kunt u eenmaal per dag of eenmaal per twee dagen de maximale dosering gebruiken. Als u verbetering in de toestand van uw dier opmerkt kunt u overstappen op een onderhoudsdosering (ongeveer de helft). Let bij gebruik van dit product goed op de manier waarop uw dier erop reageert. Aanvankelijk kan uw dier een hogere dosering nodig hebben; in dat geval is het prima om een dubbele dosering toe te dienen. Als u verbetering merkt, bouw het product dan langzaam af naar een zo laag mogelijke dosering.

Bij dringende situaties gebruikt u dit product meestal maar een paar dagen, bij langdurige situaties tussen de een en drie weken. Dit product kan aanhoudend worden gebruikt. Het wordt wel aangeraden om de zes à acht weken een stopweek te houden. 

Dit product direct in de bek spuiten. U kunt het met een beetje water mixen. Het wordt aangeraden dit product niet tijdens een maaltijd te geven, dan werkt het beter. Als toediening van het product moeilijk is, kunt u het eventueel mengen met iets lekkers, zoals een snoepje. 

Bewaar dit product op een droge plek buiten zonlicht op een temperatuur van 5-20 °C. De houdbaarheidsdatum van Phytonics All Sept staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Om de spijsverteringsorganen van uw dier te ondersteunen, kunt u Phytonics Detox gebruiken. Als u een ander verzorgingsproduct voor uw kat zoekt, kunt u dat vinden in onze kattenapotheek.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.