Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Hill's Science Plan - Puppy - Medium - Blik - Kip

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 28,35
(€ 6,39 / kg)

Profiteer nu tijdelijk van 15% korting op dit product! De korting is al in de prijs verwerkt.

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Hill's Science Plan - Medium Puppy

    Hill's Science Plan - Medium Puppy is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de algehele groei van pups te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA uit visolie.

    Eigenschappen

    • Klinisch bewezen anti-oxidanten voor een gezond immuunsysteem
    • Bevat DHA uit visolie om de gezonde groei van hersenen en ogen te ondersteunen
    • Met omega-3 vetzuren en optimale gehalten aan mineralen voor een goede mobiliteit en ontwikkeling van de botten
    • Biedt ondersteuning aan de spiergroei door eiwitten van hoge kwaliteit
    • Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd

    Ook verkrijgbaar in  Hill's Science Plan - Puppy - Medium - Kip droogvoeding.

    Geschikt voor

    Pups tot 1 jaar oud en drachtige of zogende honden.

    Niet geschikt voor

    Volwassen honden ouder dan 1 jaar en honden met (neiging tot) overgewicht.

    Inhoud

    12 x 370 g. Er is tevens ook een combi variant van droog- en natvoer.

    Dosering

    Science Plan Puppy Formules zouden gevoerd moeten worden vanaf het spenen tot de volwassen leeftijd van 1 jaar. De individuele dagelijkse voedingsbehoefte varieert tussen pups met ongeveer 16% (bijv. een 4 maanden oude pup van 4 kg zal tussen de 105 en 145 g per dag nodig hebben van de Science Plan Puppy droogvoerformules). Pas de hoeveelheid aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden en verdeel deze hoeveelheid over 2 tot 4 gelijke porties per dag (het aantal vermindert met het toenemen van de leeftijd).

    • De hoeveelheid Science Plan Puppy voor drachtige teven, hangt af van het stadium in de dracht. Vaak wordt de dracht niet opgemerkt voor week 4 of 5.
    • Zogende teven mogen onbeperkte hoeveelheden Science Plan Puppy krijgen (i.e. voeding at libitum) tot het spenen voltooid is.

    Samenstelling

    Vlees en dierlijke bijproducten (kip 21%), granen, producten van plantaardige oorsprong, mineralen, oliën en vetten.

    Analytische bestanddelen

    Eiwit 6,8%, Vetgehalte 5,3%, Ruwe celstof 1,2%, Ruwe as 2,0%, Vocht 76,0%, per kg: Vitamine A 19.330IE, Vitamine D3 406IE.

    Nutritionele toevoegingsmiddelen

    Nutritionele toevoegingsmiddelen: 3b103 (Ijzer) 9,6mg, 3b202 (Jodium) 0,3mg, 3b405 (Koper) 1,6mg, 3b502 (Mangaan) 2,1mg, 3b603 (Zink) 24,6mg.

Andere klanten kochten ook

Hill's Science Plan - Puppy - Medium - Blik - Kip ervaringen
  • Blije hond door goed voer!
    Door Steve88, vrijdag 14 januari 2022

    Onze jonge hond van net een jaar krijgt nu sinds een kleine maand dit voer en ze geniet er over duidelijk van. Ze staat te kwispelen en springen alleen al wanneer de ,hele gebruiksvriendelijke, zal met voer open gaat. Haar energie level is een stuk hoger net als haar glanzende vacht. Haar ontlasting is stabiel en regelmatig zonder klachten of gekkigheid. Wij stappen niet meer over naar ander voer.

  • Heerlijke brokken(namens de pup)
    Door Chantalle82, dinsdag 11 januari 2022

    Mijn pup van bijna 11 maanden is best kieskeurig qua eten. Wij mochten deze brokken testen en was benieuwd wat hij er van vond. We hebben 6 weken getest. Eerst langzaam omgebouwd omdat hij normaal geperste brokken eet. Vooral de geur viel me op. Een lekkere geur voor de hond neem ik aan want hij werd heel enthousiast ervan. De brokjes zijn kleiner dan hij gewend is maar hij eet ze smakelijk op. De zak waar het in zit vond ik heel handig door de rits, zo blijven de brokken lekker vers. Ik merk dat de ontlasting een stuk beter is geworden, normaal had hij vaak dunne ontlasting en soms zelfs diarree. Nu een normaal hoopje en minder stank dan voorheen. Zijn vacht glanst ook meer en hij is actiever dan ooit. Ik ben ben blij dat hij deze mocht proberen want zo zie je tenminste wat hij echt lekker vind. Helemaal tevreden en Hills heeft er een nieuwe dankbare fan bij!

  • slechte ontlasting en ze vindt ze niet lekker
    Door Chantal de Vrieze, maandag 10 januari 2022

    Nova is een slechte kieskeurige eter. Bepaalde dingen eet ze super goed, maar het meeste keurt ze af. Ik ben daarom nu nog steeds zoekende naar een brok en naar vlees wat ze wel lekker vindt. Normaal geef ik in de ochtend kvv vers vlees. Ook daar heeft ze duidelijke voorkeuren wat ze wel en niet lekker vindt. gevogelte is bijvoorbeeld iets wat ze echt niet eet. Brokken is altijd een paar dagen prima en daarna trekt ze haar neus er voor op. Er is tot nu toe nog geen 1 brok geweest die ze langer dan een paar dagen goed eet. Ik heb daarom al veel verschillende merken geprobeerd. Ook geprobeerd met water, zodat het week wordt en de jus vrij komt. Deze brok at ze ook de eerste paar dagen goed. Nu eet ze het echt alleen als ze merkt dat ze niks anders krijgt. Soms eet ze echt de hele dag niets. Dan liggen haar brokken in de bak. Ze ruikt er af en toe aan en draait zich dan meteen weer om. De eerste paar dagen had ze hele lichte ontlasting. niet vast. Haar buik rommelde regelmatig en ze liet hoorbare en stinken scheten. Ik vind de brokken stinken. Als ze eventjes in haar bak liggen dan worden ze wat klef, plakkerig.

  • Hele goede brok!
    Door Giselle, zondag 9 januari 2022

    Ik heb dit product mogen testen en ik ben echt enorm tevreden! Mijn bully XL pup eet ze graag. De brok ruikt ook heel lekker en de grootte van de brok is echt fijn voor de grotere pup. Sinds ze deze brok eet glanst ze mooi en ook haar groei gaat veel geleidelijker aan wat echt wel belangrijk is bij de zwaardere rassen. Ze is fit, vrolijk en haar conditie is top, ook de ontlasting is al een poos stabiel op deze brok. Na best wat brokken geprobeerd te hebben is er voor ons geen twijfel meer nu en blijven we lekker bij deze!

  • Fantastisch hondenvoer!
    Door Didi, zondag 9 januari 2022

    onze pup vind het voer heerlijk. Het overstappen van haar voor naar de puppybrokjes van Hills was geen enkel probleem! Ze eet het graag de brokjes zijn alleen wel klein waardoor ze best gulzig is. Wat me opvalt is dat het goed ruikt maar wel vettig aanvoelt, de ontlasting is prima en goed van stevigheid! Ook gebruiken we de brokjes “als beloning” tijdens de training, heel fijn doordat ze super ruiken. Haar vacht glanst mooi en haar huid ziet er gezond uit, Ze blijft op de aangegeven hoeveelheid op de verpakking mooi in shape en op gewicht, de brokjes geven ook geen nare geur uit het bekkie van de hond, ik ben zeer verrast en raad het iedereen aan!