Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Medical Pet Top Shirt - Zebraprint

Kies je product (6 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 28,75
(€ 28,75 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Medical Pet Top Shirt - Zebraprint

    Laat je hond shinen in deze unieke Medical Pet Top van Medical Pet Shirt! De top heeft een super leuke zebraprint! Met deze top is je hond beschermd tegen wonden en verbindingsmiddelen rondom de borstkas, schouders en nek, na operaties of tijdens huidproblemen. Er kan eventueel een inlegkruisje of gaasje tussen de huid en de top worden gelegd voor extra bescherming en het schoonhouden van de top. In vergelijking met de Medical Pet Shirt Hond hoeft deze top niet losgemaakt te worden tijdens het uitlaten, super makkelijk! De top is rondom de borstkas gemaakt van een dubbele zachte laag van katoen. Door de ademende stretch stof kan de hond makkelijk ademen en is de top gemakkelijk aan te trekken. De top kan ook een rustgevend effect hebben op je hond. Er kan een constante druk rondom de borstkas worden toegepast door de verstelbare band naar wens te verstellen. Deze druk werkt voor de meeste dieren kalmerend zonder gebruik te maken van medicatie. Kan ook gebruikt worden bij overmatig blaffen, reisangst of vuurwerk en onweer. Er zit een afsluitbaar zakje (L 12 x B 9 x H 3 cm) op de rug van de top voor bijvoorbeeld een portable infuussysteem.

    Eigenschappen

    • Beschermt wonden en verbindingsmiddelen rondom de borstkas, schouders en nek
    • Vermindert verwondingen door krabben, likken en bijten
    • Medicatie voor de huid kan er niet worden afgelikt en bevordert zo de huidgenezing
    • Makkelijk aan te trekken door stretch stof en verstelbare sluiting rondom de borstkas
    • De top kan in de wasmachine, kijk voor de wasvoorschriften in het label van de top
    • Het open gat tussen de schouders kan gebruikt worden als doorvoer van een infuussysteem
  • Maten

    Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe jij jouw huisdier het beste kunt opmeten. De maat van het Medical Pet Top Shirt is gebaseerd op de afstand tussen de halsband tot het midden van de rug/borst. Tip: de maten zijn overlappend. Twijfel je aan de maat, kies dan voor een maatje kleiner.

    Medical Pet TopMaattabel
    Maat Omvang borstkas*
    XXS 28 - 43 cm
    XS 38 - 52 cm
    S 48 - 68 cm
    M 60 - 80 cm
    L 72 - 92 cm
    XL 78 - 100 cm

    *Omvang borstkas gemeten direct achter de voorpoten.

    Wat als het Medical Pet Top Shirt niet past?

    Om te controleren of het Medical Pet Top Shirt past, mag je het shirt uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het shirt, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met je huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar je teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Medical Pet Top Shirt - Zebraprint ervaringen
  • Geweldige aankoop!
    Door Branca, zaterdag 6 januari 2024

    Met oud en nieuw dit shirt om gedaan bij de hond toen hij ontzettend begon te drentelen van onrust, met dit shirt aan is meneer lekker door alles heen geslapen! Een aanrader voor de zenuwachtige hond of hond met blessure.

  • Hesje
    Door Servaes, vrijdag 14 juli 2023

    Een heel fijn rompertje zeker voor wond bescherming onze hond hoef ik daardoor niet meer te pesten met verband en pleisters , je maakt het los doet het oude verband eruit en nieuw erin geweldig matriaal .

  • Niet fijn
    Door Sarah , maandag 1 augustus 2022

    Voor een hotspot op de borst gekocht. Mouwtjes te kort waardoor de hond toch nog bij de plek kon komen via het pootje. Plakt op de wond en wondvocht kan niet weg en ademt niet. Een oud tshirt werkt beter.

  • Heel fijn topje voor onze Indy.
    Door Els Adriaensen , dinsdag 14 juni 2022

    Fijn topje , geen probleem met aan en uit trekken. Lekker zachte stof. SUPER

  • Handig
    Door Monique, vrijdag 13 augustus 2021

    Super handig shirt. makkelijk aan te doen. Heeft mij goed geholpen bij de wondgenezing bij me hond. Kan zo niet aan de wond likken.