Service
Winkelwagen
Menu

Organimal Darmen in Balans - Kat

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 18,95
(€ 0,42 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Organimal Darmen in Balans - Kat

    Heeft jouw kat geen goede ontlasting?Organimal Darmen in Balans stimuleert een goede darmwerking en bevordert de darmflora. Het bevat een mix van pro- en prebiotica, oligosacchariden, beta glucanen, vezels en tannine. Het is geheel natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen of overbodige vulmiddelen!

    Eigenschappen

    • Supplement ter ondersteuning van de spijsvertering
    • Bij dunne ontlasting, winderigheid, borrelen in de maag
    • Kan gebruikt worden na een antibioticakuur
    • Voor een normaal ontlastingspatroon en darmwerking
    • Voor een goede darmflora
    • Ondersteunt de darmwand
    • Veilig in gebruik
    • 100% natuurlijk, zonder chemise kleur-, geur- en smaakstoffen
    • Er kan variatie bestaan in geur, kleur en smaak (natuurproduct)

    Geschikt voor

    Darmen in Balans mag je langdurig geven aan alle katten van elk ras en elke leeftijd. Dus ook zeer goed te gebruiken voor kittens.

    Toediening

    Bij dunne ontlasting is het advies om je kat gedurende 7 tot 10 dagen te behandelen, ook al is de ontlasting na een paar dagen behandelen weer goed. Als de ontlasting na een week niet goed is, is het advies om je dierenarts te raadplegen.

    Dosering

    Voor zowel kuur (7 – 10 dagen) als onderhoudsdosering een halve tablet per kilogram lichaamsgewicht per dag. Bij hevige klachten eventueel de dosis gedurende 2-3 dagen verdubbelen.

    Dosering
    Lichaamsgewicht in kg Dagelijkse dosis
    1 kg 0,5 tablet
    2 kg 1 tablet
    3 kg 1,5 tablet
    4 kg 2 tabletten
    5 kg 2,5 tabletten
    6 kg 3 tabletten
    7 kg 3,5 tabletten
    8 kg 4 tabletten
    9 kg 4,5 tabletten
    10 kg 5 tabletten

    Niet gebruiken bij

    Darmen in Balans mag je in principe in alle situaties geven. Wanneer je kat al medicatie gebruikt dient je eerst te informeren bij je dierenarts.

    Inhoud

    90 tabletten à 250 mg

    Samenstelling

    Bacillus subtilis 1.10*10de, probioticum (50 mg), mannan oligosaccharide en bèta glucanen, fructooligosaccharide (FOS), psyllium husk, tannine verkregen uit kastanje extracten.

    Analytische bestanddelen

    Ruwe as 1,4%, ruw vet 4,8 %, ruw eiwit 0%, ruwe vezel 42%.

    VET logo

Andere klanten kochten ook

Organimal Darmen in Balans - Kat ervaringen
  • Niet geholpen
    Door Corina, dinsdag 24 januari 2023

    Kitten met steeds zachte dunne ontlasting, afwisselend met bloed erin ontwormd paar keer, dierenarts test. Panacur. Dit middel werkte ook totaal niet! Ben op ander voer over gestapt. Perfect fit sensitive met 6 mnd oud en totaal nergens geen last meer van. Kitten had kip intolerantie. Kwam ik zelf achter. Veel kitten voer is met kip.

  • Blijkbaar erg vies ????
    Door Simon, donderdag 30 juni 2022

    Het werkt goed, maar mijn kat vindt het echt heel erg vies! Zo opeten … niks, door een lekker hapje, vergeet het, gewoon door het eten … nee hoor! Hij laat gewoon alles staan, eet er niet eens om heen .. Dus dan maar in de bek, beetje water in een spuitje … en als hij de kans krijgt, spuugt hij ze ook nog uit … hij vindt ze echt niet lekker..

  • Darmen in balans
    Door Esther, donderdag 26 mei 2022

    Mij kat is zwaar allergisch. En altijd aan de antibiotica is niet goed. Raakt snel aan de diarree. Na 7 dagen heeft hij normale ontlasting. Wel 2 dagen dubbele dosis gegeven. Daarvoor was het vla. Helpt prima. Eindelijk iets wat werkt andere probiotica zitten rundvlees of kip in waar hij niet tegen kan en waardoor hij helemaal aan de diarree gaat. Met dit product is het snel verbeterd.

  • Prima na een lange antibioticumkuur
    Door Nicoletta, maandag 16 augustus 2021

    Onze kater kreeg vanwege een ernstig abces een lange kuur, waardoor hij diarree kreeg. Verschillende middelen van de dierenarts gekregen, die niet veel deden. Na wat zoekwerk deze tabletjes als probiotica gevonden en binnen een paar dagen was de diarree weg.

  • Fijn product, toch geen 5 sterren waard
    Door Ravena, woensdag 7 juli 2021

    Hoewel het een fijn product is en mijn katten het goed op eten, heb ik het 'maar' 3 sterren gegeven. De tabletjes zijn erg zacht (wat handig kan zijn voor het verpulveren voor in het eten) waardoor de helft van de tabletten omgetoverd zijn tot poeder in de verpakking. Hierdoor heb ik dus geen 90 tabletjes gekregen, maar 45 tabletten en verder alleen maar poeder. Ik heb dus helaas niet alles kunnen geven aan mijn katten.