Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Jacketz Medical Body Suit Kat

Kies je product (10 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,75
(€ 22,75 / st)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Jacketz Medical Body Suit Kat

    Heeft jouw kat net een operatie achter de rug of last van vervelende wondjes op de huid? Deze body suit van Jacketz biedt bescherming na een operatie, tijdens jeukende allergieën en bij hotspots/andere verwondingen. De romper is volledig beschermend van nek tot okselzones. Het zorgt ervoor dat jouw kat niet gaat krabben, bijten of likken aan zijn verwondingen. Daarnaast zorgt de romper voor extra warmte nadat het dier onder narcose is geweest. Nog een extra functie van de romper is dat het een lichte druk uitvoert rondom de romp. Dit kan voor katten een extra veilig en geborgen gevoel geven. Tijdens stressvolle situaties, bijvoorbeeld tijdens het verhuizen, een bezoekje aan de dierenarts of tijdens vuurwerkgeluiden. De romper is zeer makkelijk aan te trekken door de elastische stof en geeft veel bewegingsvrijheid voor het dier.

    Eigenschappen

    • Beschermende romper bij huidproblemen
    • Voorkomt bijten, likken en krabben aan wonden en bandages
    • Heeft een ademende stof
    • Zeer elastisch voor makkelijk snel aan- en uit trekken
    • Veel bewegingsvrijheid
    • Helpt bij stressvolle situaties
    • Is verstelbaar met drukkers

    Maten

    Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat voor jouw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe je jouw huisdier het beste kunt opmeten.

    De borstmaat wordt gemeten net achter de poten en omvat een omtrek van de borst. De rugmaat is het gedeelte van denek tot aan de staart. De nekmaat omvat de omtrek van de hals. Houd er rekening mee dat er stretch in zit.

    Jacketz Medical Body Suit
    Maat Borstmaat Rugmaat Nekmaat Grootte kat
    XXXS 33 cm 29 cm 16 cm Kitten
    XXS 36 cm 33 cm 18 cm Klein
    XS 43 cm 38 cm 22 cm Normaal
    S 46 cm 41 cm 23 cm Groot

    Kleur

    Bordeaux rood met zwart, Aqua Green en Blue

    Wat als de Jacketz Medical Body Suit niet past?

    Om te controleren of de Medical Body Suit past, mag je het shirt uit de verpakking halen en naast je huisdier houden. Zo kun je controleren of het past. Je mag het shirt, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met jouw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het shirt bevlekt, gedragen, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Andere klanten kochten ook

Jacketz Medical Body Suit Kat ervaringen
  • Jammer
    Door Sylvia, woensdag 31 januari 2024

    Het rompertje pas goed maar helaas is dit voor mijn kat niks. Door veel jeuk en een wond op zijn schouder trekt hij de romper binnen een dag kapot. De stof is te dun voor mijn kat omdat hij het te makkelijk kapot trekt/krabt

  • een mooie body
    Door G. Huiting, zaterdag 11 november 2023

    mijn kat wordt 20 nov. gesteriliseerd en dan krijgtze het om. Wel had ik het even gepast bij haar. Het is een goede maat.

  • Geweldig
    Door Gretha Huiting, vrijdag 10 november 2023

    Mijn kitten Quincy vond het in begin niks . Stribbelde eerst tegen om de body suit aan te krijgen. Na de 2de poging vond ze het niet erg meer om de body suit om te hebben.Het zit goed,niet knellend. En gemakkelijk om te doen

  • rompertje net te klein
    Door Maggie, zondag 5 november 2023

    prima rompertje, maar had alleen de lengte van de rug van de poes opgemeten, helaas was ie net te klein heb hem bij de dierenarts achtergelaten, want omdat ik het gepast had bij de poes wilde ik hem daarna niet meer terugsturen

  • Perfect
    Door Tessa, zondag 2 april 2023

    Xxs paste perfect bij mijn kleine poes van 3,5 kilo. Fijne stof, zit erg stevig en geen problemen met naar de bak gaan.