Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Specific Puppy Small Breed CPD-S

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 44,05
(€ 6,29 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Speciale voedingsbehoeften

    Pups groeien zeer snel en zijn erg actief in de eerste maanden van hun leven. Het duurt niet lang voordat ze speelse ontdekkingsreizigers zijn die staan te popelen om hun sociale vaardigheden te oefenen met mensen en andere honden. Ze domineren, jagen, spelen, vechten, knuffelen en nemen in de wereld om hen heen gedurende de hele dag in zich op. Dit activiteitsniveau vergt extra energie en voedingsstoffen.

    Specific Puppy Small Breed CPD-S

    Specific Puppy Small Breed CPD-S is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de groei van pups van kleine rassen. De voeding is zo samengesteld dat hij in alle nodige voedings- en energiebehoeften van de actieve pups en in deze van de moederhond voldoet. Tijdens het spenen kan de pup samen met de moederhond Specific Puppy Small Breed als voeding krijgen. Dit is zeer voordelig aangezien de pups hun moeder het voer zien eten en het daardoor ook sneller zelf uit zullen proberen. Specific Puppy Small Breed CPD-S kan gecombineerd worden met de natvoeding variant Specific Puppy All Breeds CPW.

    Eigenschappen

    • Bevat een verhoogde energiedichtheid en uitgebalanceerde eiwitten-, vitaminen- en mineralengehaltes om te voldoen aan de eis van groeiende pups van kleine rassen en ter ondersteuning van de normale skeletontwikkeling.
    • Voor de tanden en botgroei zijn de calcium- en fosforgehalten van de voeding aangepast.
    • Specific Puppy Small Breed CPD-S bevat het DHA, een omega 3 vetzuur uit vis. Deze stof ondersteund de ontwikkeling van de hersenen en van het zicht. Daarnaast zorgt DHA in combinatie met EPA (een ander omega 3 vetzuur) voor de ontwikkeling van gezonde gewrichten, huid en vacht.
    • Dankzij hoge kwaliteit van de eiwitten heeft de voeding een lichte verteerbaarheid, waardoor de hoeveelheid ontlasting van de pup vermindert.
    • Specific Adult Small Breed CPD-S bevat omega 1,3 / 1,6- glucanen uit gist, samen met de uitgebalanceerde gehaltes van eiwitten en vitamines draagt dit bij aan een sterk en gezond afweersysteem.
    • De Psyllium Husk in het voer is een gelvormende oplosbare vezel, die meerdere malen zijn gewicht absorbeert in vloeistof. Dit bestanddeel staat bekend om zijn gunstige invloed op de regulering van de activiteit van het maag- darmkanaal.

    Indicatie

      Specific Puppy Small Breed CPD-S is speciaal ontwikkeld voor pups van kleine rassen. De voeding kan gegeven worden vanaf een leeftijd van 10 weken, tot het moment dat de pup 80 tot 100% van het volwassen gewicht heeft bereikt. Daarna kan men geleidelijk overgaan tot het geven van

    Specific Adult Small Breed CXD-S

      .

     

      Daarnaast kan Specific Puppy Small Breed CPD-S ook gegeven worden:
    • Aan drachtige en zogende teven van alle rassen
    • Bij honden van kleine rassen met een verminderde eetlust
    • Bij herstellende honden, van kleine rassen.

    Gebruik

    De dagelijkse hoeveelheid voeding die uw pup nodig heeft hangt af van factoren zoals het ras, de omgeving, het seizoen, activiteit enzovoort. Het wordt daarom geadviseerd de conditie en het gewicht van uw pup goed in de gaten te houden en de hoeveelheid voeding hierop aan te passen.
    De energiebehoefte van de teef is tijdens de lactatie afhankelijk van het aantal pups. Bij 2, 4 en 8 puppy's is de stijging van de energiebehoefte respectievelijk 1.5, 2 en 3 maal de vereiste van een normale volwassen hond.

    Samenstelling

    Tarwe, dierlijk vet, vismeel, maïseiwit, gehydrolyseerd varkenseiwit, rijst, mineralen, karnemelkpoeder, aardappeleiwit, suiker, eieren, vitaminen, plantago psyllium husk, zonnenbloemolie, methionine, gist (bron van omega 1,3/1,6 glucanen) en sporenelementen.
    Antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT, propylgallaat. Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

    Specific Small Breed lijn

Andere klanten kochten ook

Specific Puppy Small Breed CPD-S ervaringen
  • Uitstekend
    Door Janke Jonkers, zaterdag 18 juni 2022

    Prima voer voor een opgroeiende levendige pup. In overleg met dierenarts besloten voor dit voer vanwege gewichtscontrole en gevoeligheid samenstelling van alle soorten droogvoer. Na eerste levensjaar kijken hoe hij reageert op ander voer, anders gewoon door met dit merk alleen dan volwassenen versie van deze brok.