Service
Winkelwagen
Menu
Medpets is jarig! - Feestelijke deals tot 50% korting Lees meer

Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 59,50
(€ 4,96 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Een goede start

    Om een gezonde en gelukkige hond te worden, is het belangrijke om een goede start te krijgen in het leven. De Specific Puppy voedingen zijn speciaal ontwikkeld om aan de speciale behoeften van opgroeiende pups te kunnen voldoen. De voedingen bevatten hoge gehalten aan visolie, wat een voordelige werking heeft op de hersenen, het zicht, de gewrichten, de huid en vacht heeft. Daarnaast bevatten de puppyvoeders eiwitten van zeer hoge kwaliteit en een perfect uitgebalanceerd energie-, vitaminen- en mineralengehalte.

    Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL

    Als uw pup tot een groot ras of reuzenras behoort zal hij zeker profiteren van Specific Puppy Large & Giant Breed. De voeding kan worden gevoerd vanaf het moment van spenen, totdat de pup 80% - 100% van zijn ideale volwassen gewicht heeft bereikt. Vanaf dat moment kan hij geleidelijk overgaan op Specific Adult Large & Giant Breed. Specific Puppy Large & Giant Breed is de optimale voeding voor uw pup van een groot- of reuze ras. Specific Puppy L&G Breed CPD-XL kan gecombineerd worden met de natvoeding variant Specific Puppy All Breeds CPW.

    Indicatie

    Volledige voeding voor groeiende pups van grote- en reuzerassen.

    Niet gebruiken bij

    • Drachtige- of zogende teven. Deze voeding heeft een lagere energiedichtheid en een lager calciumgehalte dan Specific Puppy Small Breed en Specific Puppy Medium Breed, daarom wordt Specific Puppy Medium Breed aangeraden voor drachtige- of zogende teven van grote- en reuze rassen.
    • Puppy's met een aanzienlijk lager energieverbruik dan aangegeven wordt in de voedingstabellen van Specific. Voor deze pups wordt eveneens Specific Puppy Medium Breed aangeraden.

    Eigenschappen:

    • Gebalanceerde gehalten van energie, eiwitten, vitaminen en mineralen die voldoen aan de behoeften van groeiende honden van grote- en reuzerassen.
    • Door de combinatie van omega-3 vetzuren: EPA en DHA en het gematigde energie- en calciumgehalte, wordt ontwikkeling van gezonde gewrichten en een gezond skelet ondersteund en het risico op te snelle groei of overgewicht verminderd. De omega 3 vetzuren hebben ook een gunstig effect op de ontwikkeling van gezonde gewrichten, huid en vacht. Het DHA ondersteunt daarnaast ook de ontwikkeling van de hersenen en van het zicht.
    • Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL Bevat omega 1,3 / 1,6- glucanen uit gist, die de afweer van de hond ondersteunen.
    • Psyllium Husk is een gelvormende oplosbare vezel, die meerdere malen zijn gewicht in vloeistof kan absorberen. Dit ingrediënt staat bekend om zijn gunstige invloed op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal. Daarnaast worden er zeer goed verteerbare ingrediënten geselecteerd voor in de voeding, zodat deze aangepast is aan het gevoelige maag- darmkanaal grote- en reuzerassen.

    Ingrediënten:

    Rijst, tarwe, vismeel, maïseiwit, dierlijk vet, gehydrolyseerd varkenseiwit, gist, mineralen, eieren, cellulosepoeder, vitaminen, sporenelementen, methionine, zonnenbloemolie, plantago psyllium husk, L-carnitine.
    Antioxidanten: EC goedgekeurde additieven: BHA, BHT, propylgallaat.
    Bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Andere klanten kochten ook

Specific Puppy Large & Giant Breed CPD-XL ervaringen
  • Specific puppy large&giant breed
    Door Pieter , donderdag 2 december 2021

    Sinds een maand krijgt onze flatcoated pup van 7 maanden Specific. We zijn zeer enthousiast. Hij heeft nu voor het eerst goede stevige ontlasting . Daarvoor was zijn ontlasting zacht. Dankzij een tip van een kennis, die ook dit eten aan zijn hond geeft, zijn wij overgegaan op Specific. Top!!

  • goed voer
    Door van vliet, zaterdag 24 december 2016

    Door mijn dierenarts aanbevolen; goedkoper dan in de winkel.