Service
Winkelwagen
Menu

Cavalor Start & Go Soft

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 21,70
(€ 1,45 / kg)
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
  • Gratis verzending vanaf € 89,-
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

  • Productinformatie

    Cavalor ondergaat een verpakkingsverandering. De samenstelling is niet veranderd. De verpakkingsfoto op de website kan nog afwijken van de vernieuwde verpakking.

    Cavalor Start & Go Soft

    Cavalor Start & Go Soft bestaat uit licht verteerbare, zeer smakelijke ontsloten granen en melkeiwitten om het veulen geleidelijk aan te leren eten. Door de combinatie van deze voedingsstoffen ontstaat tijdens de speenperiode een minimale overgang van moedermelk naar krachtvoeder, korrel of mix, waardoor een groeistop niet of nauwelijks ontstaat. Tevens bevat Cavalor Start & Go Soft het prebioticum Florastimul wat bijdraagt aan een optimale darmflora. Hierdoor heeft het veulen van het begin af aan meer kans op goede darmwerking. Cavalor Start & Go Soft kan vanaf de leeftijd van 2 weken aan het veulen worden gegeven (wel in speciale bakjes want anders eet ook de moeder mee). Kan tot een leeftijd van ca. 12 maanden verstrekt worden aan het veulen.

    Eigenschappen

    • ideale voeding voor de overstap van zogen naar krachtvoeder.
    • Met licht verteerbare, zeer smakelijke ontsloten granen en melkeiwitten.
    • De all-in-one zachte korrel bezorgt het veulen alle nodige bouwstoffen voor optimale groei.

    Samenstelling

    Tarwe, maïs, sojavoer, tarwegries, glycerine, weipoeder, gerst, tarweglutenvoer, lijnzaad, johannesbrood, rijstevoermeel, brouwersgist, sojabonen getoast, calciumcarbonaat, rietmelasse, fructo-oligosachariden, natriumchloride, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja).

Andere klanten kochten ook

Cavalor Start & Go Soft ervaringen
  • Veulenbrokjes
    Door Monique Driessen, vrijdag 22 april 2022

    Ik dénk dat ze erg smaakvol zijn want alle andere paarden eten ze graag op, alleen t veulen ( nog) niet écht… heeft ook met haar leeftijd te maken ( vanaf 3 weken eigen voerbakje maar tot nu toe eet ze daar niet uit). De brokjes ruiken erg zoetig ( beetje koekjesachtig), mooi formaat voor veulens.

  • Top brokjes!
    Door Faline, maandag 11 december 2017

    3 soorten veulenbrokjes geprobeerd, de andere 2 soorten aten ze niet en deze vechten ze bijna om! Ze krijgen 2 keer per dag een halve voerschep en zien er echt super uit!