BF Petfood natvoer hond

BF Petfood Biofood Organic 100% rundvlees natvoer hond & kat (blik 200 g)

Biofood Organic 100% rundvlees blik 200 gr hond & kat
Biofood Organic 100% rundvlees blik 200 gr hond & kat
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

BF Petfood Biofood Organic 100% rundvlees natvoer hond & kat (blik 200 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (blik 200 g) is biologisch natvoer gemaakt van 100% vers biologisch rundvlees. Geschikt voor BARF en uitsluitingsdieet (eliminatiedieet).

  • Graanvij
  • Gezonde, zeer smakelijk aanvullende natvoeding voor hond en kat
  • Vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten, kunstmatige vitaminen, vulstoffen en bindmiddelen

Meer informatie

Productinformatie BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer voor hond of kat

BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (200 g) is een heerlijke en natuurlijke aanvullende vleesvoeding voor alle honden en katten. Dit voer is verpakt in blikken van 200 gram. Biofood Organic van BF Petfood is zeer hoogwaardig natvoer van 100% vers biologisch rundvlees en geselecteerd biologisch orgaanvlees van rund. Deze gezonde aanvullende natvoeding bevat slechts één dierlijke eiwitbron en is vrij van toevoegingen zoals kunstmatige vitaminen, vulstoffen, bindmiddelen en diermeel.

Biofood Organic maakt enkel gebruik van gecertificeerd biologisch rundvlees en staat voor puur, eerlijk, gezond en dier- en milieuvriendelijk. Het heeft een hoge acceptatiegraad en een zeer goede verteerbaarheid. Deze natuurlijke vleesvoeding is bovendien ontwikkeld zonder de toevoeging van zout, suiker of andere geur-, kleur- en smaakversterkers. Daarnaast is het vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten en is het CO2-neutraal geproduceerd. BF Petfood Biofood zit in gerecycled verpakkingsmateriaal wat opnieuw recyclebaar is.

Dit voer is zeer geschikt voor honden en katten met bepaalde overgevoeligheden. U kunt het dan ook gebruiken als vervanging voor BARF en bij een uitsluitingsdieet. 

Bij Brekz kunt u de beste biologische honden- en kattenvoedingen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer hond / kat (blik 200 gram) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer

Ingrediënten:
100 % biologisch rund (65 % spiervlees, 25 % hart, 10 % longen), gestoomd in eigen sap.

Analytische bestanddelen:
Vocht: 78,48 %, ruw eiwit: 13 %, ruw vet: 6,2 %, ruwe celstof: 2,1 %, ruwe as: 0,59 %.

Voedingsadvies BF Petfood Biofood Organic 100% rund natvoer

Let op, dit is een aanvullend diervoer. Voor een complete maaltijd wordt geadviseerd om dit voer aan te vullen met bijvoorbeeld een groenten- of vlokkenmix of met supplementen. U kunt ook smaken afwisselen en dit voer bijvoorbeeld aanvullen met vette vis en ei.

Na opening in koelkast bewaren (geopend tot 2 à 3 dagen houdbaar). Zorg dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingshoeveelheid per dag per kilogram lichaamsgewicht van hond/kat

Volwassen hond 20 g/kg
Volwassen kat 30 g/kg
Pups/kitten (tot 6 maanden) 50 g/kg
Junior hond/kat (6 maanden tot 1 jaar) 35 g/kg

      

Ander product?

Op zoek naar een andere smaak? Kijk dan eens naar BF Petfood Biofood Organic 100% kip natvoer hond / kat (blik 200 gr). Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van BF Petfood.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.