Uw winkelmand 0
  • SnObbs - Cosy - Anthracite

SnObbs - Cosy - Anthracite   80x65cm


De Cosy van snObbs is een comfortabele hondenmand  van een hoge kwaliteit cordura met een coating aan de binnenzijde. Door een fijne weeftechniek is er een optimale hoeveelheid materiaal gebruikt. De stof voelt daardoor sterk, maar toch zeer soepel aan. Een stevig gevulde rand zorgt ervoor dat uw hond lekker met zijn/of haar kop erop kan liggen. Aan de binnenzijde van de mand zitten de stevige ritsen van de hoes weggewerkt. De binnenkussens met gemalen koudschuim vulling zijn verdeeld over verschillende compartimenten, zodat het niet kan verschuiven. De Cosy hoes is wasbaar op 30 graden. Als speels detail heeft deze mooie hondenmand aan de voorzijde een stijlvolle bies in een bijpassende kleur.

Eigenschappen:
- Kleur: Antraciet met zwarte bies
- Materiaal: Cordura PU coated
- Vulling: Gemalen koudschuim
- Buitenmaat: 80 x 55 cm (LxB)
- Binnenmaat: 50 x 35 cm (LxB)
- Geschikt voor honden met een allergie
- Wasbaar: Ja, de hoes is wasbaar op 30 graden.

Onderhoud:
 Eerst uitzuigen met de stofzuiger en afnemen met een vochtige doek. De hoes is afritsbaar en daarna te wassen in de wasmachine op 30 graden. Een tip bij het dichtritsen: De stof bij elkaar houden tijdens het ritsen.

Garantie:
Op de rits en de stiknaden wordt 1 jaar garantie verleend.

Maatvoering: 
Om de juiste maat te bepalen voor uw hond kunt u de hond meten van schoft tot staartwortel en de lengte binnenmaat die het dichtste bij de maat van de hond ligt is de meest geschikte maat. Indien u twijfelt geldt de regel - beter te groot dan te klein -. Iedere hond is anders en u kent het beste de lievelings slaaphouding van uw hond. Lekker languit of in een bolletje opgerold. Neem dit mee in uw beslissing voor de juiste maat of bekijk de Maathulp in de afbeeldingen.

EAN-code 8718531863453
€ 67,95
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Petlando - Deken Daisy Grijs
Petlando - Deken Daisy Grijs M
€ 23,99
Ferplast - Borstel Ovaal Enkelzijdig
Ferplast - Borstel Ovaal Enkelzijdig GRO5926 Klein
€ 7,99

 

 
Laatst bekeken
SnObbs - Cosy - Anthracite
SnObbs - Cosy - Anthracite
€ 67,95

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?