Supplementen hond

Maxani Honinggel voor de hond

Maxani Honinggel voor de hond
Maxani Honinggel voor de hond
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Maxani Honinggel voor de hond

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Maxani Honinggel  heeft een helende werking en bevordert de genezing van wonden bij uw hond. 

  • Kan gebruikt worden op schaaf- en snijwonden, besmette wonden en kleine brandwonden
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
  • Anti-bacteriële werking

Meer informatie

Productinformatie Maxani Honinggel voor de hond

Maxani Honinggel ondersteunt de genezing van diverse soorten wonden. Zo is de gel geschikt voor gebruik op schaaf- en snijwonden, besmette wonden en eerste- en tweedegraads brandwonden. Dit natuurlijke product ondersteunt het herstellend vermogen van de beschadigde en geprikkelde huid. De gel bevat géén vaseline en sluit daardoor de huid niet af. Dankzij de anti-microbiële eigenschappen van honing is Maxani Honinggel een uitstekende en verantwoorde keuze bij  geïnfecteerde wonden. Honing werkt genezend door de grote hoeveelheid suikers in honing die het vocht aan de wond onttrekken, waarna waterstofperoxide en flavonen de bacteriën onschadelijk maken. Het maakt dood weefsel los en helpt daarmee de onstekingsreactie te remmen. Door regelmatig nieuwe honing op de wond aan te brengen, blijft dit proces zich herhalen. Het is belangrijk om bij het afdekken van de wond regelmatig het verband én de honing te verwisselen. Met eventueel gebruik van Maxani Cleanser spray kan oude honing verwijderd worden. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Maxani Honinggel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Maxani Honinggel

45% zuivere honing, glycerine, propyleenglycol, PEG 4000.

Gebruik Maxani Honinggel

1 à 2 maal daags een dunne laag aanbrengen op de aangedane huid en eventueel afdekken. De gel is gemakkelijk aan te brengen en kan ook gemakkelijk worden verwijderd met een wondreiniger op basis van water zoals Maxani Cleanser Spray.

Ander product?

Bent u op zoek naar een spoelvloeistof ter bevordering van wondgenezing? Kijk dan eens naar Vetramil Spoelvloeistof. Voor ons totale aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.