Uw winkelmand 0
  • Bach - Rescue Spray 20ml.

Bach - Rescue Spray 20ml.   20ml


RESCUE® Pets Plus is een natuurlijk voedingssupplement met vitamine B5* en B12 die de emotie van je huisdier in balans brengt. Hierdoor kunnen zij vervelende stress-situaties de baas zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de dierenarts, reizen in een bench, uit logeren, onweer of knallen van vuurwerk.

Het is een mix van de vijf bekende originele Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem, en extra vitamine B5 en b12. RESCUE Pets Plus bevat geen alcohol en versuft niet.

Bach Rescue Pet Spray wordt ingezet bij dieren die onrustig zijn voor bijvoorbeeld shows of wedstrijden. Daarnaast ondersteunt Bach Rescue Pet Spray na een operatie of voor een bezoek aan de dierenarts of hondentrimster. De originele Bach Rescue in spraypomp zonder gas is algemeen inzetbaar bij innerlijke onrust. Door zijn kleine formaat is de pompspray handig mee te nemen in de auto of tas en zeer gemakkelijk in gebruik. Door de natuurlijke samenstelling kan Bach Rescue gerust langere tijd gebruikt worden en kunt u het ook in combinatie met andere middelen gebruiken.

Eigenschappen:
• Mix van 5 Bach bloesems
• Alcoholvrij
• 20ml flesje
• Geschikt voor alle huisdieren
• 2 Sprays direct op de tong

Gebruiksaanwijzing:
Breng bij spanning de spraykop naar de mond en spray 2x op de tong (Maximaal 20 sprays per dag). Niet in de ogen sprayen.

Samenstelling:
Glycerine, water, tinctuur van RESCUE® bloesemmix (zonneroosje, bosrank, reuzenbalsemien, kerspruim en vogelmelk).

EAN-code 8713286020977
Bestellen
€ 22,75

€ 22,75
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
voederbal aan ketting
voederbal aan ketting 12 cm
€ 5,19

 

 
Laatst bekeken
Bach - Rescue Spray 20ml.
Bach - Rescue Spray 20ml.
€ 22,75

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?