Uw winkelmand 0
  • Superfish - Home 45

Superfish - Home 45   Zwart


Een Home design aquarium is een blikvanger in elke ruimte, van woonkamer of keuken tot in het kantoor. Dankzij het slimme plug-and-play ontwerp zijn de Home aquaria extreem makkelijk te installeren en onderhouden. De Home aquaria worden geleverd inclusief dimbare LED-verlichting en geïntegreerde binnen filter met een enorm eenvoudig te vervangen filter cartridge.

De Home 45 heeft een ingebouwde filterbox voor een Aqua-Flow 100 binnenfilter. Dit filter houdt uw aquarium altijd kristalhelder! De cartridge kan gemakkelijk door een kliksysteem vervangen worden. Wij adviseren u om deze elke maand te vervangen. Voor dit model filter zijn 2 verschillende soorten cartridges beschikbaar. Het standaard model, deze verwijdert organisch vuil, chemicaliën en kleurstoffen met behulp van actieve kool. En het Crystal Clear model, Naast de verwijdering van organisch vuil, chemicaliën en kleurstoffen voorkomen de Crystal Clear cartridges ook algengroei en te hoge waarden Nitraat en Fosfaat!

De filterbox heeft ook ruimte voor een verwarmer wanneer u tropische vissen besluit te houden! (deze wordt niet meegeleverd) Wij kunnen u de Superfish Pro Heater 100 W van harte aanbevelen voor de Home 45.

Een gratis meegeleverde afdekruit voorkomt dat uw vissen of garnalen het aquarium kunnen verlaten. De slimme kabelgoot zorgt ervoor dat u nooit last heeft van rondzwervende kabels.

De Afdekkap heeft een geïntegreerde verlichting. De nieuwe High-Power LED-Verlichting met een PAR van maar liefst 247 zorgt voor uitstekende plantengroei. De sunrise verlichting (wit en blauw) stimuleert een natuurlijke zonsopgang waarbij het lichtniveau in 30 seconden langzaam toeneemt tot het maximum. De lichtkap is eenvoudig te openen voor aquascaping en onderhoud. De dimbare LED verlichting is met behulp van de tiptoetsen bovenop de lichtkap eenvoudig te bedienen.

Voor de Superfish Home 45 is een mooi aquariummeubel beschikbaar. Deze kunt u Hier vinden.

Kijk hier een filmpje over de  Superfish Home 45

Tevens zijn er voor dit aquarium diverse reserveonderdelen beschikbaar. Deze kunt u hier vinden.

Eigenschappen:
- Kleur: Zwart
- Inhoud: 40 liter
- Afmeting: 46,5 x 25 x 42,5 cm
- Verlichting: 12 watt - 247 watt
- Bediening met tiptoetsen 
- Filter: Aqua-Flow 100

EAN-code 8715897314285
Bestellen
€ 124,99
€ 124,99

€ 124,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Superfish - Home 45
Superfish - Home 45
€ 124,99

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?