Uw winkelmand 0
  • Jean Peau - Propolis Shampoo

Jean Peau - Propolis Shampoo   5000ml


Propolis is een kleverig goedje, wat door de bijen verzameld wordt van de boomknoppen van o.a. populieren, kastanjes en naaldbomen. Hiermee beschermen en ontsmetten zij de bijenwoning om zo ziektes of andere schadelijke invloeden geen kans te geven. Propolis is een natuurlijk antibioticum voor het bijenvolk. Het beschermt het bijenvolk o.a tegen verschillende virussen, schimmels en bacteriën. 

De producten van Jean Peau met propolis werken niet alleen effectief tegen allerlei vacht- en huidproblemen, maar zorgen ook nog eens voor een optimale verzorging van de huid en vacht van uw huisdier. Propolis beschermt  op natuurlijke wijze tegen ongewenste bacteriën en schimmels. Daarnaast hebben deze producten ook nog eens een aangename geur.

Jean Peau Propolis shampoo is een natuurlijke shampoo, verrijkt met propolis. Onze verzorgende Propolis shampoo werkt zeer effectief bij allerlei vacht- en huidproblemen, verzacht en kalmeert bij huidirritaties. De Propolis shampoo reinigt huid en vacht en heeft een helende en beschermende werking. Het is raadzaam om na het wassen met de Propolis shampoo, de Jean Peau Propolis Crèmespoeling te gebruiken, voor een optimaal resultaat.

Zoals bij alle shampoo van Jean Peau is het aan te bevelen deze te aan te lengen, 1 deel shampoo met 10 delen water.

EAN-code 8716129004226
Bestellen
€ 20,00
€ 59,90
€ 170,00

€ 170,00
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Jean Peau - Propolis Shampoo
Jean Peau - Propolis Shampoo
€ 170,00

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?