Pedigree hondensnacks

Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack (60 g)

Pedigree Ranchos Slices Rund Hondensnack
Pedigree Ranchos Slices Rund Hondensnack
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack (60 g)

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack is een aanvullend diervoeder met de heerlijke smaak van rund. 

  • Ideaal te gebruiken als beloning of tussendoortje
  • Voor alle gewichtsklassen
  • Verpakt per 60 gram

Meer informatie

Productinformatie Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack 

Pedigree Ranchos Slices met rund (60 gram per verpakking) is een smakelijke hondensnack die u als aanvullend diervoer kunt geven aan uw hond. Dit smakelijke tussendoortje is gemaakt met natuurlijke, gedroogde runderlever en is ideaal te gebruiken als beloning of verwennerij.

De Pedigree Ranchos Slices zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld bij een hondentraining te gebruiken. De snack kan gegeven worden aan honden van alle gewichtsklassen. Wilt u wat variëren met de snacks die u uw hond geeft? Kijk dan eens naar de andere varianten van Pedigree Ranchos in ons assortiment. Zo kunt u uw hond regelmatig een andere smakelijke traktatie geven, zodat hij telkens weer geniet van een andere smaak.

Bij Brekz kunt u Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack (60 g) goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de allerlekkerste Pedigree hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Ingrediënten Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack 

Samenstelling: Tarwemeel, glycerol, 100% natuurlijk gedroogde runderlever (13.4%, wat gelijk staat aan 53.5% runderlever), erwtjes, tarwezetmeel, mineralen, sucrose, geroosterde gerst.

Analytische bestanddelen: Eiwit (15.8%), vetgehalte (4.0%), anorganische stof (4.0%), ruwe celstof (1.0%), vocht (21.2%).

Energiewaarde: 299 kcal/110 g.

Toevoegingsmiddelen (per kilogram): Antioxidanten en kleurstoffen. Sensorische additieven: rundsmaak (18.4 mg).

Voedingsadvies Pedigree Ranchos Slices met rund hondensnack

Bewaar de snacks op een koele en droge plek. De houdbaarheidsdatum staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Zorg daarnaast ook altijd voor voldoende drinkwater. Na het openen van de verpakking is dit product ongeveer 7 dagen houdbaar. Gebruik de hersluitstrip om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de snacks zo lang mogelijk behouden blijft. 

Andere snack? 

Wij hebben de Pedigree Ranchos ook in de vorm van sticks met kipsmaak. Zoekt u een andere hondensnack van Pedigree? Op onze pagina met Pedigree hondensnacks vindt u een uitgebreide selectie met goedkope en smakelijke traktaties. 



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.