Uw winkelmand 0
  • Frama - EHBO Spray

Frama - EHBO Spray   100ml


Frama EHBO spray is een combinatie van Calendula (goudsbloem), Lavendula (Lavendel) en Tea Trea. Goudsbloem heeft vele medicinale eigenschappen. Het bevat een grote verscheidenheid aan fytonutriënten en verschillende flavonoglyycosiden. Carotenoïden, lycopeen, Caroteen, Calenduline, Violaxantine en flavoxantine zitten er eveneens in. Verder bevat het slijmstoffen, looistoffen, flavonoïden, bitterstoffen, sterolen, organische zuren en maar liefst 16 verschillende soorten etherische oliën.

Goudsbloem werkt ontsmettend, bestrijdt de bacteriën Bacillus Subtillus, E. coli, staphylococcus Aureus en Pseudomonas Aeruginosa. Verder werkt het schimmelwerend. Flavonoïden en Faradiol zorgen voor een ontstekingsremmende werking. De eigenschappen van Lavendula zijn o.a. antiseptisch, ontstekingswerend en vochtafdrijvend (ontzwellend). Het wordt ook ingezet bij eczeem, steenpuisten, schimmels en insectenbeten. Lavendel heft ook kramp op bij spierproblemen. Maar het meest bekend is de ontspannende werking van lavendel. Tea Tree (Melaleuca Alternifolia), ook wel EHBO-olie genoemd, is met haar antiseptische werking en bacteriedodende effecten op wonden en schimmelinfecties, één van de meest bewezen effectieve cosmetische oliën die er zijn.

EHBO Spray kan worden ingezet tegen allerlei soorten wonden:
- Oppervlakkige kwetsuren, schaafwonden en snijwonden
- Slecht genezende wonden, etterende wonden en hotspot
- Insectenbeten
- Zonnebrand en lichte brandwonden
- Kloven
- Eczeem, dermatitis en jeuk
- Schimmel
- Jeuk en schurftige huid.

Eigenschappen:
- onmisbaar in uw EHBO-koffer
- Zeer breed inzetbaar
- Handige spray-vorm
- Niet gebruiken bij katten in verband met tea tree olie
- Inhoud 100 ml

Gebruiksaanwijzing: 
Het gebruik van de EHBO-spray is afhankelijk van de individuele situatie, het advies is 2 tot 6 maal daags op de gewenste plek(ken) in sprayen (in uitzonderlijke gevallen eventueel ieder uur herhalen).

Ingrediënten: 
Aqua, Glycerin, Polysorbate 20, Calendula Officinalis Extract, Melaleuca Alternifolia Oil, Glyceryl Oleate, Lavandula Hybrida Oil, Coco-Glucoside, Caprylyl Glycol, Phenethyl Alcohol, Limonene, Linalool 

Let op:
NIET
geschikt voor katten, Donker, gesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.


 

EAN-code 8718309611163
€ 16,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Ferplast - Kam Handvat
Ferplast - Kam Handvat GRO 5860 Middel
€ 7,75
Tools-2-Groom - Nagelvijl
Tools-2-Groom - Nagelvijl Voor Honden
€ 3,99
Tools-2-Groom - Blaasmond Plat Waterblazer Paw
Tools-2-Groom - Blaasmond Plat Waterblazer Paw
€ 10,99

 

 
Laatst bekeken
Frama - EHBO Spray
Frama - EHBO Spray
€ 16,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?