Uw winkelmand 0
  • Frama - Glucosamine, Collageen & MSM

Frama - Glucosamine, Collageen & MSM   150 gram


Frama Glucosamine, Collageen & MSM bevat een glucosamine-kwaliteit van speciale schaaldieren, de gebruikte Collageen is van Runder-kwaliteit, hierdoor bevat het dus van beiden één van de beter verkrijgbare kwaliteiten. De Collageen Peptiden zijn Type I Collageen Peptiden. De Collageen Peptiden werden geoptimaliseerd voor een snelle biologische beschikbaarheid en activiteit, en hun gehydrolyseerde vorm zorgt voor een gemakkelijke vertering en een excellente absorptie; ze bevatten aminozuren, de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponent van proteïnen. Door de unieke toevoeging van Collageen is er een versterkend effect. Ook MSM ondersteunt hierbij extra.

Naarmate huisdieren ouder worden, kunnen beschadigingen in het bewegingsapparaat ontstaan. Dit kan resulteren in stijfheid, onregelmatige bewegingen en soms zelfs tot kreupelheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat, mits in de juiste kwaliteit en dosering, glucosamine sulfaat een gunstige invloed heeft op de gewrichten doordat het bijdraagt aan een betere kwaliteit kraakbeen. Frama Glucosamine, Collageen & MSM wordt daarom aanbevolen bij ernstige botslijtage en gewrichtsklachten.

Eigenschappen:
- Krachtige werking van glucosamine is wetenschappelijk bewezen
- Bevat o.a. glucosaminesulfaat, de zeer goed opneembare vorm van Glucosamine
- Maximaal gedoseerd en unieke combinatie van elkaar versterkende stoffen
- Natuurlijk voedingssupplement
- Veilig en dopingvrij
- zonder dextrose en andere toevoegingen
- Bevat geen anti-klontermiddel
- "Human-grade"-kwaliteit, zuiver en goed opneembaar
- Inzetbaar bij ernstige slijtage en gewrichtsklachten
- Inhoud 150 gram

Gebruiksaanwijzing:

  • Katten en honden tot 15 kg: 1/4 maatschepje per dag.
  • Honden tussen de 15 en 30 kg: 1/2 maatschepje per dag.
  • Honden boven de 30 kg: 3/4 maatschepje per dag.


Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten: 
Glucosamine Sulfaat 2KCL 60 mesh, Collageen Sulfate Shark Pure, MSM, extr. Boswellia Serrata 60%, Sodium Caseinaat, Magnesium citraat anhydraat, Mangaan citraat, Zink citraat, Koper citraat.

Let op!
Raadpleeg bij dracht, lactatie en medicijngebruik de deskundige verkopers in onze winkel of neem contact op voor advies met onze klantenservice. Bijwerkingen zijn niet bekend. Bij een allergische reactie direct stoppen. Donker, gesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

EAN-code 8718309614249
Bestellen
€ 44,99

€ 44,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Frama - Glucosamine, Collageen & MSM
Frama - Glucosamine, Collageen & MSM
€ 44,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?