Uw winkelmand 0
  • Jbl - Proflora Fles CO2 Fles Gevuld

Jbl - Proflora Fles CO2 Fles Gevuld   2000g


Er zijn 2 verschillende type flessen: wegwerpflessen, die na gebruik afgevoerd en gerecycled worden en hervulbare flessen, die telkens opnieuw gevuld kunnen worden. Het opnieuw vullen kan bij veel dierenwinkels en gasondernemingen worden gedaan. Wanneer u in een streek woont waar het navullen problematisch is, is een wegwerpfles een alternatief. Wanneer de navulopties verbeterd zijn kunt u op elk moment de drukregelaar voor eenmalig gebruik ombouwen tot een hervulbare drukregelaar door het opschroeven van een adapter (JBL PROFLORA CO2 ADAPT U-M). Dit kost u circa 2 minuutjes. Aquariumliefhebbers die, bijvoorbeeld, op een eiland wonen mogen opnieuw gevulde flessen vaak niet meenemen op de veerboot of in een vliegtuig. Flessen voor eenmalig gebruik zijn dan vaak wel toegestaan!

Bij DierenwinkelXl kunt u uw Hervulbare fles weer opnieuw bij laten vullen. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken via onze klantenservice. Dit kan telefonisch op telefoonnummer 074- 2595000 of via de mail: klantenservice@dierenwinkelxl.nl

De grootte van de fles is vaak afhankelijk van de kast waarin de CO2 voorraadfles wordt geplaatst: een 500 g wegwerpfles is maar 31 cm hoog (plus drukregelaar = 37 cm), een hervulbare fles van 500 g met standvoet is al 43 cm en een fles van 2000 g is zelfs 45,5 cm hoog. In principe is een grotere fles natuurlijk voordeliger omdat die minder vaak moet worden vervangen of opnieuw moet worden gevuld.

TÜV keuring van CO2 flessen:
Alle hervulbare CO2 flessen moeten om de 10 jaar door het TÜV worden gekeurd (in Duitsland in ieder geval). Op de fles vindt u altijd, hoewel soms slecht leesbaar, de datum van de laatste TÜV keuring en soms ook het jaar van de eerstvolgende keuring.

Eigenschappen:
- CO2 voorraadfles voor alle CO2 installaties. Voorziet aquariumplanten van hun primaire voedingsstof kooldioxide (CO2) en voorkomt zo algen
- TÜV gekeurde, hervulbare CO2 fles van 2 KG (schroefdraad W 21,8 x 1/14). Met overdrukventiel voor de veiligheid
- Is voorzien van een standvoet en blijft zelfstandig staan. Heeft geen houder nodig
- Afmetingen: 46 x 11,5 cm

Omdat CO2 onder druk vloeibaar wordt moeten CO2 drukgasflessen tijdens het gebruik rechtop staan

Inhoud:

  • hervulbare fles gevuld met 2 Kg CO2
  • schroefdraad: W 21,8 x 1/14
     

Vanwege de wetgeving inzake het vervoer van gevaarlijke stoffen is het niet mogelijk om deze fles te versturen

EAN-code 4014162646613
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
Als u vragen heeft neem dan contact op met: Bel 074-2595000 voor een eerlijk advies op maat.

Alternatieve producten
Jbl - Proflora Fles CO2 Fles Gevuld

vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Jbl - Proflora Fles CO2 Fles Gevuld
Jbl - Proflora Fles CO2 Fles Gevuld
€ 139,99

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?