Uw winkelmand 0
  • Mimis Daughters - Monte The Mouse

Mimis Daughters - Monte The Mouse   Orange


Monte The Mouse is een geweldig, ecovriendelijk kattenspeeltje voor uw kat. Met zijn lijf van ong. 10 cm en zijn lange staart van 2 meter staat hij garant voor urenlang speelplezier. Deze prachtige muis is handgemaakt van 100% (Merano) schapenwol en is gekleurd met natuurlijke kleurstoffen. Hierdoor kunnen de kleuren wat afwijken van de afbeelding.

Vilt is een non-woven textiel. Het wordt gemaakt door vezels (schapenwol) samen te persen en te matteren totdat ze zich verbinden tot een stevige stof. Katten voelen zich sterk aangetrokken tot de stof vanwege lanolineolie, die wol anti-microbiële en schimmelwerende eigenschappen geeft. De speeltjes van Mimi's Daughters staan bij alle katten garant voor urenlang spelplezier. 

Deze ECO vriendelijke, luxe en duurzame katten-speeltjes worden in Nepal met de hand vervaardigd van 100% gevilte wol. Mimis Daughters werkt mee aan verantwoord en sociaal maatschappelijk 'Fair-trade" ondernemen en hier werken wij dan ook graag aan mee!

Op een steenworp afstand van de Mount Everest, in Kathmandu, worden Mimi's producten op meesterlijke wijze met de hand gemaakt door een gemeenschap van ambachtelijke vrouwen die leven voor kunst en ambacht, gesterkt door de vrijheid om te creëren. Laag na laag maken en vilten deze gepassioneerde ambachtslieden prachtige, duurzame stukken, met behulp van traditionele viltmethoden die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Er gaat ongelooflijk veel tijd en geduld in deze ontwerpen. Dit niveau van vakmanschap en aandacht voor detail vindt u nergens anders. Door samen te werken met de getalenteerde vrouw van Nepal om prachtige producten te maken, hoopt Mimis daughters hen te helpen hun ambacht, gemeenschap en cultuur te behouden.

Bent u benieuwd hoe deze muis er in zijn geheel uit ziet?  Bekijk het in de Mimis Daughters Monte The mouse video!

Eigenschappen:
- Gemaakt van 100% Merano Schapenwol
- Eco-Vriendelijk
- Gekleurd met natuurlijke kleurstoffen
- Handgemaakt in Nepal
- Lijf 10 cm
- Lange staart van 2 meter 
- Kleur Oranje

EAN-code 732068105983
Bestellen
€ 12,99
€ 12,99
€ 12,99
€ 12,99
€ 12,99

€ 12,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Mimis Daughters - Monte The Mouse
Mimis Daughters - Monte The Mouse
€ 12,99

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?