Uw winkelmand 0
  • Tabby Tijger - Trappelkussen

Tabby Tijger - Trappelkussen   Tijgermix


Dit trappelkussentje van Tabby Tijger is voor de echte fashionista’s. Langs de ene zijde bevat het kussentje mooie Missoni printjes en aan de onderzijde een bijpassende kleur. Achteraan is het afgewerkt met fleece lintjes. Vanzelfsprekend zijn deze trappelkussentjes al gevuld met een aanzienlijke portie van de ‘geheime’ Tijgermix van Tabby Tijger.

Het trappelkussentje meet 23 cm lang en bevat nog eens extra 10cm sliertjes vervaardigd uit fleece. Ze zijn ook nog eens 4 cm dik wat ervoor zorgt dat zowel kittens als volwassen katten met hun voor en achterpootjes kunnen trappelen. Omdat de kussens handgemaakt zijn, kunnen de trappelkussentjes die u ontvangt er soms iets anders uit zien dan op de foto. Maar wees gerust, de uwe zal er net zo leuk uit zien! De kleur van het kussen wordt random geleverd, heeft u een voorkeur, neem dan even kontakt op met onze klantenservice.

De trappelkussens kunnen bovenaan opengemaakt worden door middel van een goed verstopte en veilige Velcro-sluiting, wat maakt dat de kruiden vernieuwd kunnen worden met de onweerstaanbare nipnap kruiden van Tabby Tijger en het kussentje gewassen kan worden!
 

TIPS:

  • Geef dit kussentje gedurende 2 dagen aan de kat en leg het daarna 2 dagen weg in een zakje of brooddoos om het nadien opnieuw 2 dagen aan te bieden. Zo blijft de geur langer en blijft het ook telkens zeer aantrekkelijk voor de katten. Je kan altijd een schepje van onze NipNaps kruiden toevoegen aan het zakje. Zo blijft het trappelkussentje nog langer vers.
  • Door het sabbelen en knabbelen kan het zijn dat het kussentje vochtig wordt. Zorg ervoor dat het trappelkussentjes droog is na het spelen voor je het in een zakje of brooddoos stopt!


Eigenschappen:
- Zacht trappelkussen
- Gevuld met Tijgermix 
- Hervulbaar
- Afmeting: 23 cm lang en 4 cm dik 
- Extra 10 cm sliertjes vervaardigd uit fleece
- Leeg is dit kussen wasbaar
- Wordt geleverd in Random kleuren

EAN-code 8720297240591
Bestellen
€ 14,90

€ 14,90
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Tabby Tijger - NipNaps Tijgermix
Tabby Tijger - NipNaps Tijgermix
€ 6,75
Tabby Tijger - Kippenboutje
Tabby Tijger - Kippenboutje Tijgermix
€ 10,95
Tabby Tijger - Tabbies Kip
Tabby Tijger - Tabbies Kip 100 gram
€ 14,50

 

 
Laatst bekeken
Tabby Tijger - Trappelkussen
Tabby Tijger - Trappelkussen
€ 14,90

Katten

Inloggen

wachtwoord vergeten?