Uw winkelmand 0
  • Back Zoo Nature - Banana Schijfjes

Back Zoo Nature - Banana Schijfjes   35 gram


Een belangrijk onderdeel van het dieet voor vogels en knaagdieren is, naast zaden, de aanvulling van fruit, noten, groenten, bloemen en insecten. Veel zadenmengelingen zijn niet voorzien van deze belangrijke voedingselementen. Deze unieke lijn van Back Zoo Nature is een mooie aanvulling op de voeding van jouw parkiet, papegaai of knaagdier. Welke zowel als aanvulling en verrijking van het dieet gegeven kunnen worden, of als snack, beloning of afwisseling.

In de natuur dienen dieren echt op zoek te gaan naar hun voedsel. Vogels en knaagdieren zijn er uren per dag mee bezig en moeten echt hun best ervoor doen. Zorg dat je jouw vogel of knaagdier ook stimuleert in het natuurlijke foerageer gedrag. Biedt het eten niet altijd in een kant-en-klaar bakje aan, maar verstop het, of laat ze er voor werken of puzzelen. Zorg dus voor uitdaging en afwisseling, dit kan bijvoorbeeld ook door middel van foerageerspeelgoed. Vooral dingen om te slopen en knagen om ergens bij te kunnen zijn vaak in trek bij vogels en knaagdieren.

Deze bananen stukjes van Back Zoo Nature zijn van hoge kwaliteit, speciaal voor vogels en knaagdieren. De Back Zoo Nature bananen stukjes zijn op verschillende manieren te gebruiken, om door het voer heen te mengen voor een completer dieet, of als snack of beloning.

Ingrediënten: 
Banaan, Kokosnootolie, Suiker.

Inhoud:
35 gram

EAN-code 8784251814020
Bestellen
€ 2,99
€ 4,49

€ 2,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Back Zoo Nature - Goji Berries
Back Zoo Nature - Goji Berries 40 gram
€ 3,49
Back Zoo Nature - Coconut cubes
Back Zoo Nature - Coconut cubes 50 gram
€ 3,35
Back Zoo Nature - Papaya cubes
Back Zoo Nature - Papaya cubes 50 gram
€ 3,49
Deli Nature - Papegaai Supreme (Nr. 64)
Deli Nature - Papegaai Supreme (Nr. 64) 2,5 kg (afgewogen)
€ 8,99

 

 
Laatst bekeken
Back Zoo Nature - Banana Schijfjes
Back Zoo Nature - Banana Schijfjes
€ 2,99

Knaagdieren

Inloggen

wachtwoord vergeten?