Uw winkelmand 0
  • Easy Grow - 39 Eleocharis Acicularis

Easy Grow - 39 Eleocharis Acicularis


Eleocharis Acicularis, ook gewoon bekend als Hair Grass, Japanese Hair Grass en een veelvoud aan andere namen, is een klassieke aquariumplant die al jaren wordt gebruikt! Eleocharis Acicularis wordt meestal gebruikt als aquariumplant op de voorgrond en is vergelijkbaar met zijn populaire tegenhanger, Eleocharis Parvula, maar produceert een lichte curve die het uiterlijk geeft van de compacte, lage groei die zeer begeerd is bij het gebruik van elk type aquariumhaargras in een aquarium beplant. Zorg is over het algemeen vergevingsgezind en hoewel CO2-injectie niet vereist is, zal de toevoeging ervan de groeisnelheid en dikte van Eleocharis Acicularis aanzienlijk verbeteren, wat resulteert in een veel sneller weelderig tapijt! Naast CO2-injectie moet voor optimale omstandigheden worden gezorgd voor een hoogwaardige LED-verlichtingseenheid voor het aquarium en een voedzame aquariumgrond. Om te planten, scheidt u deze aquariumplant eenvoudig in kleine porties en plant u elke portie ongeveer een centimeter uit elkaar tot halverwege het aquariumsubstraat. Eenmaal gevestigd, is regelmatig trimmen vereist, want zodra het uitlopers naar buiten stuurt, groeit Eleocharis Acicularis snel. In vergelijking met andere soorten haargras, is Eleocharis Acicularis niet zo invasief en ook veel gemakkelijker te bevatten als een specifiek gebied deze waterplant nodig heeft!

Eigenschappen:
- Onderhoud: gemakkelijk
- Verlichting: gemiddeld tot hoog
- CO2 Aanbevolen
- Voorgestelde plaatsing: voorgrond
- Opkweek: Snoei- en plantuitlopers
- Groeisnelheid: Matig tot snel
- Hoogte 5-7"

Weefselkweekplanten worden in vitro gekweekt door laboratoria die gespecialiseerd zijn in het vermeerderen van waterplanten. Er is een enorme keuze aan plantensoorten die op deze manier zijn vermeerderd. Dit is echt de beste optie voor diegenen die absoluut geen ongewenste plagen, algen en pesticiden willen. Dit maakt ze perfect voor garnalenhouders en liefhebbers van geplante tanks.

Let op: Het is belangrijk om de weefselkweek-agargel te verwijderen voordat u gaat planten. Was de gel gewoon weg, verdeel en plant.

EAN-code 8715897322440
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
Als u vragen heeft neem dan contact op met: Bel 074-2595000 voor een eerlijk advies op maat.

vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Easy Grow - 59 Lilaeopsis Novea-Zealandia
Easy Grow - 59 Lilaeopsis Novea-Zealandia
€ 5,49
Easy Grow - 45 Hemianthus Callitrichoides
Easy Grow - 45 Hemianthus Callitrichoides
€ 5,49
Easy Grow - 119 Vesicularia Dubyana Christmas
Easy Grow - 119 Vesicularia Dubyana Christmas
€ 7,49
Easy Grow - 113 Taxiphyllum Sp. Spiky
Easy Grow - 113 Taxiphyllum Sp. Spiky
€ 7,49

 

 
Laatst bekeken
Easy Grow - 39 Eleocharis Acicularis
Easy Grow - 39 Eleocharis Acicularis
€ 5,99

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?