Uw winkelmand 0
  • Easy Grow - 103 Rotala Rotundifolia

Easy Grow - 103 Rotala Rotundifolia


Rotala Rotundifolia, ook wel bekend als dwerg Rotala, is één van de klassieke aquarium planten. Het uiterlijk van Rotala Rotundifolia hangt erg af van de omstandigheden waarin de plant gehouden word. Dit maakt het moeilijker om te bepalen welk type het is. In vergelijking met andere Rotala soorten is Rotundifolia redelijk makkelijk. De plant zal groeien onder normaal licht. Wanneer je de plant in al zijn glorie wil zien, heb je wel sterk licht nodig. Dan zal de plant zijn zeer aantrekkelijke rode gloed tonen. Als de plant genoeg licht tot zich kan nemen zal hij zelfs parallel aan de grond groeien. Voor de mooiste kleuren heb je een laag nitraat niveau, hoog fosfaat niveau en genoeg ijzer/micro voedingsstoffen nodig. Verschillende doseringen kunnen er toe leiden dat je kleuren van geel tot rood/roze ziet. Bij het snoeien van de plant kun je de toppen gewoon weer terug planten. Hierdoor krijg je een steeds dichter bos. Oude planten kunnen eventueel ook vervangen worden door afgeknipte toppen. Denk er hierbij wel aan dat je alle oude wortels verwijderd. Rotala rotundifolia vind zijn plek in het midden en de achtergrond van het aquarium. 

Eigenschappen:
- Herkomst: Azië
- Groeisnelheid: Langzaam tot Gemiddeld
- Plaatsing: Midden en achtergrond
- Licht: Middelmatig tot Veel
- Co2: Laag tot veel
- Moeilijkheidsgraad: Makkelijk

Weefselkweekplanten worden in vitro gekweekt door laboratoria die gespecialiseerd zijn in het vermeerderen van waterplanten. Er is een enorme keuze aan plantensoorten die op deze manier zijn vermeerderd. Dit is echt de beste optie voor diegenen die absoluut geen ongewenste plagen, algen en pesticiden willen. Dit maakt ze perfect voor garnalenhouders en liefhebbers van geplante tanks.

Let op: Het is belangrijk om de weefselkweek-agargel te verwijderen voordat u gaat planten. Was de gel gewoon weg, verdeel en plant.

EAN-code 8715897322761
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
Als u vragen heeft neem dan contact op met: Bel 074-2595000 voor een eerlijk advies op maat.

vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Easy Grow - 55 Hygrophila Polysperma
Easy Grow - 55 Hygrophila Polysperma
€ 5,49
Easy Grow - 45 Hemianthus Callitrichoides
Easy Grow - 45 Hemianthus Callitrichoides
€ 5,49
Sera Rock Asian Pagoda
Sera Rock Asian Pagoda S/M - 0.6-1.4kg
€ 4,49
Sera Rock Hole Stone
Sera Rock Hole Stone S/M - 0.6-1.4kg
€ 4,79

 

 
Laatst bekeken
Easy Grow - 103 Rotala Rotundifolia
Easy Grow - 103 Rotala Rotundifolia
€ 5,49

Aquarium

Inloggen

wachtwoord vergeten?